Arama sonuçları: *

1. B

küçükken sarışındım şu anda öyleyim ama biraz kumralımsı

nerden bilelim dostum her yerde değişir suyun bile sabit değil fiyatı
  2. B

küçükken sarışındım şu anda öyleyim ama biraz kumralımsı

yaş ilerledikçe saç kararır , yapabilceğin bir şey yok kuaförde açtırtmaktan başka
  3. B

Ümit Özdağ, cuma vaazını böldü...

Kusura bakma ama malazgirt ve 30 ağustos zaferinın yıldönümü hutbesinde ne Alparslan ne Atatürk ne de "Türk" kelimesi geçiyorsa buna tepkisiz kalınmaz. Eğer cuma hutbesinde bunları anmayacaksan orda durmanın bi mantığı yok.
  4. B

Mun 'a katılan var mı ?

Türkiye ve dünya çapında çeşitli konferanslar yapılıyor. Ve size bir olay hakkında rastgele bir ülke verilir. Sizde o ülkeyi temsil edersiniz. Misal tema koronavirüs'se ve size İspanya çıktıysa İspanya'nın koronavirüs süresince uyguladığı politikayı savunmanız gerekir. Tüm bu olaylar ingilizce...
  5. B

.i

Bardağa sığabilecek boyutta mı? arkasından sessizce yaklaş, bardağı üstüne kapat sonra bardağın altına hemen bir kağıt geçir . Sonra salarsın dışarı
  6. B

Epic games discord nitro için adres girsek sıkıntı olur mu ?

Fatura için adres istemek zorunda gir bir şey olmaz.
  7. B

aquapark kaydırağına jilet koymak

Bana şehir efsanesi gibi geliyor o kadar gittim hiç rastalamadım
  8. B

Çin ülkesinin dünyaya faydasını tartışalım

Evet. Neredeyse kullandığın her şey orada üretiliyor. Hatta belki yazdığın cihaz bile. Kimin daha fazla faydası var biraz düşün bakalım ;)
  9. B

Çinin Kontrolden çıkan roketi istanbula düşebilirmiş

Nereden biliyorsun denize düşmeyeceğini? Dünya'nın çoğu okyanuslarla ve yerleşim olmayan yerlerlerle kaplı. 1620290536 Vahiy falan indi herhalde.
  10. B

Çinin Kontrolden çıkan roketi istanbula düşebilirmiş

Türkiye'ye düşme olasılığı çok düşük.
  11. B

Kaç yaşında marka giyinmek başlamalı

Her yerde var bu tipler. Bu yaşlarda marka giyinmek benim gözümde aptallıktan ibaret.
  12. B

Hayır tabii ki. LC waikiki giyenlerin ezik olduğunu sananların gerçek ezikler olduğunu anlayacaksın zaten. Arkadaş ortamında illaki olacaktır marka giyinmek için halden hale girenler.
  13. B

Başlanmalı gibi bir ifade aşırı yanlış. Kazandığın parayla alakalı bu durum. Marka giyinmek sana bir avantaj sağlamıyor.
  14. B

osmanlıca bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Yahu arkadaş zaten "Osmanlıca bilen arkadaşlar" demiş. Uzatmaya ne gerek var.
  15. B

Neden herkes kızgın atıyor?

Atsınlar canım nolucak? Sanki her kızgın atıldığında biri yanınıza gelip tükürüyor. Muhteşem gelince de gökten para yağıyor herhalde. Yahu şunlar emoji ya boşverin geçin. Spam gibi sürekli atıyorlarsa raporlayın geçin tartışmaya bile gerek yok
  16. B

Bu hayali gerçekleştire bilirmiyim ?

Şuan için hedefin iyi bir lise olmalı bence. Çünkü orada sana daha iyi fırsat ve imkanlar verilebilir yapmak istediğin şeyler için.
  17. B

Hayallerini kırmak istemiyorum kardeşim ama Finlandiya işine kafayı takmanı önermem. Çünkü bu tür olaylar genelde üniversite için falan oluyor. Ama senin yapacağın her proje gelecek için yatırım. Bu projede istediğin başarıyı yakalayamasan bile proje yapmış olmak bile bir çok şey katar sana.
  18. B

Daha ilk projen hedefini iyi koy derim. Çünkü insan genelde hedefe erişemezse üzülür. Finlandiya işi bu projenin hedefi değil de hayalin olsun.
  19. B

Bir hayaliniz gerçekleşmediğinde Naparsınız

Tabii ki güzel bir hayal. Finlandiya'ya sunamayabilirsin belki ama ileride kendini geliştirirsen ve proje yapmak konusunda istekli olursan iyi bir üniversitede okuma şansı yakalayabilirsin. Proje yaparken ne kadar çok şey öğrenirsen ve tecrübe edinirsen o kadar kardır senin için.
  20. B

Bir hayaliniz gerçekleşmediğinde Naparsınız

Misal örnek veriyorum: Büyüyünce doktor olacağım(sadece örnek). Burada hayalini gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğin senin elinde. Ama senin dediğin durumda gerçekleşmemesi normal. Başkalarının kararına bağlısın çünkü.
Top Bottom