Neler Yeni

Mun 'a katılan var mı ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar lisedeyim hoşlandığım kız katılıyor bende katılmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum ne yapılıyor bilen var mı ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Afedersiniz ama Mun nedir?
Eğer bilirsem yardımcı olabilirim belki.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
model united nations'in kisaltilmisidir. birlesmis milletler'in kucuk bir kopyasidir ve ogrenciler tarafindan duzenlenir.

mun'e bir suru ulkenin bir suru okulu katilir. katilimci okullar kendilerine temsil edecekleri bir ulke secerler ve mun toplanana kadar o ulke ile ilgili arastirma yaparlar. ogrencilerin toplantilarda sectikleri ulkeyi en iyi sekilde temsil etmeleri beklenir.
mun aslinda bir nevi frp oyunudur fakat fazlasiyla ciddidir. konusmalar hazirlanir, notlar alinir, raporlar yazilir...
Ekşisözlükteki esk adlı yazardan alıntı. https://eksisozluk.com/mun--107231

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Moder Birleşmiş Devletler diye geçiriyor lisedeyim İngilizce bir şeyler yapılıyormuş benimde bilgim bu kadar

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Türkiye ve dünya çapında çeşitli konferanslar yapılıyor. Ve size bir olay hakkında rastgele bir ülke verilir. Sizde o ülkeyi temsil edersiniz. Misal tema koronavirüs'se ve size İspanya çıktıysa İspanya'nın koronavirüs süresince uyguladığı politikayı savunmanız gerekir. Tüm bu olaylar ingilizce olduğundan üst düzey bir İngilizce gerekir. Ayrıca çok fazla çalışman da lazım, ekip çalışması çok önemli. İlgini çekiyorsa katılmanı öneririm çok değer gören bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii bunu yüzlerce insanın ve jürilerin karşısında yapacağınızdan yüksek bir özgüven de gerekir.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
9. sınıfta mun ve di vardı bizdede ilk başta mun gitmiştim ingilizce bir şekilde ülkelerin durumundan vb konuşuyorduk ama pek beğenmemiştim bende di geçtim yani ingilizce tiyatro di tavsiye ederim ama mun i ben çok beğenememiştim ayrıca mun için cidden iyi bir ingilizce gerekirken di için o kadarda iyi bir ingilizce gerekmiyor

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
9. sınıfta mun ve di vardı bizdede ilk başta mun gitmiştim ingilizce bir şekilde ülkelerin durumundan vb konuşuyorduk ama pek beğenmemiştim bende di geçtim yani ingilizce tiyatro di tavsiye ederim ama mun i ben çok beğenememiştim ayrıca mun için cidden iyi bir ingilizce gerekirken di için o kadarda iyi bir ingilizce gerekmiyor
İngilizceden önce Türkçe lazım kanka.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
İngilizceden önce Türkçe lazım kanka.
di olarak yazdığım destination imagination bunun bir kısaltma olduğunu anlayabilecek zeka düzeyine sahip insanlar için yazdım diğer kısmı unuttum kbkb

PinsizAMD

80+ Bronze
Manchester United sanırım.

Türkiye ve dünya çapında çeşitli konferanslar yapılıyor. Ve size bir olay hakkında rastgele bir ülke verilir. Sizde o ülkeyi temsil edersiniz. Misal tema koronavirüs'se ve size İspanya çıktıysa İspanya'nın koronavirüs süresince uyguladığı politikayı savunmanız gerekir. Tüm bu olaylar ingilizce olduğundan üst düzey bir İngilizce gerekir. Ayrıca çok fazla çalışman da lazım, ekip çalışması çok önemli. İlgini çekiyorsa katılmanı öneririm çok değer gören bir şey.

Tabii bunu yüzlerce insanın ve jürilerin karşısında yapacağınızdan yüksek bir özgüven de gerekir.
İspanya çıktıysa İspanya'nın koronavirüs süresince uyguladığı politikayı savunmanız gerekir
Bana Türkiye Çıkarsa recebimi savunmam lazım şimdi? @Batuhan Akbaş
Usta Amerika Almanya Hollanda olurda usta Türkiye ters bize usta önce amatörleri açsınlar evde eridik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom