Whatsapptan ban yedim

Berke135

80+
Reaksiyon skoru
31
1753764750816.webp

Ne yapacağımı bilmiyorum ve whatsappa ihtiyacım var çözümünü bilen var mı

açması zor arkadaşım yaşadı açamadı önerim wp kullanıcaksan hesap satın al

ne yaptin da ban yedin

toplu mesaj atmaya çalışırken ben de ban yemiştim ve sonrasında açtırdım zor da olsa.
Konumu inceleyerek çözümleri deneyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e-mail ile gözden geçirme talebi gönderebiliyorsun Wp'ye. Ben o şekilde açtırdım bana gelen mailin içeriği de attığım konuda var. Sahi neden ban yediğine bağlı olarakta açılıp açılmaması değişiyor çünkü ban yiyince birdaha kolay kolay açılmıyor

Alıntıyı görüntüle

Ne yapacağımı bilmiyorum ve whatsappa ihtiyacım var çözümünü bilen var mı
bu arada senin hesabın için gözden geçirme talebini tamamladık diyor yani incelemişler ve açmamışlar her ne yaptıysan.

destek talebi için ihtiyacın olan site bu

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
toplu mesaj atmaya çalışırken ben de ban yemiştim ve sonrasında açtırdım zor da olsa.
Konumu inceleyerek çözümleri deneyebilirsin.

e-mail ile gözden geçirme talebi gönderebiliyorsun Wp'ye. Ben o şekilde açtırdım bana gelen mailin içeriği de attığım konuda var. Sahi neden ban yediğine bağlı olarakta açılıp açılmaması değişiyor çünkü ban yiyince birdaha kolay kolay açılmıyor

bu arada senin hesabın için gözden geçirme talebini tamamladık diyor yani incelemişler ve açmamışlar her ne yaptıysan.

destek talebi için ihtiyacın olan site bu
sağolasın gönderdim talep filan ban sebebide uygunsuz içerikti bir tane oe arkadaşa öyleli çıkartma gönderdim reportlamış ondan yedik ban zaten

sağolasın gönderdim talep filan ban sebebide uygunsuz içerikti bir tane oe arkadaşa öyleli çıkartma gönderdim reportlamış ondan yedik ban zaten
onu açarlar mı bilmiyorum hocam ama mail yoluyla talebini ilettiysen açıkladıysan belki açarlar.

gene de zannetmiyorum açılacağını numara değiştirmeyi düşünün derim

Aynı nedenlerden ötürü yaklaşık 1 yıl önce numaramı değiştim, çözümü yok gibi bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri