Marka giyinmenin yaşı yoktur tamamen ailesi bütçesi ve çocuğun zevkleri ile alakalıdır.Bu konuyu merak ediyorum. Sizce Kaç yaşında marka giyinmek başlamalı ?
Hocam ama ben LC waikiki den giyinirim. Bu ülkede LC Waikiki den giyinmeyi eziklik sananlar var illa Levis Nike mı giyeyim.Başlanmalı gibi bir ifade aşırı yanlış. Kazandığın parayla alakalı bu durum. Marka giyinmek sana bir avantaj sağlamıyor.
Ben 12 yaşındayım annem markalara pahalı diyor babamla konuşsam alıcak belki.Maddi durumu el veriyorsa bebek iken bile giyer
Ben 6 yasinsa basladim ama benim bildiğim belki daha küçukkende giydirmislerdir bilmem orasini hatirlamadiğim icin
Hayır tabii ki. LC waikiki giyenlerin ezik olduğunu sananların gerçek ezikler olduğunu anlayacaksın zaten. Arkadaş ortamında illaki olacaktır marka giyinmek için halden hale girenler.Hocam ama ben LC waikiki den giyinirim. Bu ülkede LC Waikiki den giyinmeyi eziklik sananlar var illa Levis Nike mı giyeyim.
İnci sözlük yada ekşide var bu tiplerHayır tabii ki. LC waikiki giyenlerin ezik olduğunu sananların gerçek ezikler olduğunu anlayacaksın zaten. Arkadaş ortamında illaki olacaktır marka giyinmek için halden hale girenler.
Zaten dinimizde de altın takmak, ipek giymek yasaktırBence hiçbir yaşta giyilmemeli, bir kıyafet parçasına yüzlerce lira dökmek, bir ayakkabıya binlerce lira vermek saçmalıktan ibaret.
Gerek yok takım elbise gibi giysiler dışında onun dışı hepsini pazardan al okryBu konuyu merak ediyorum. Sizce Kaç yaşında marka giyinmek başlamalı ?
Altın takmak yasaksa vay teyzelerin halineZaten dinimizde de altın takmak, ipek giymek yasaktır