Neler Yeni

Kaç yaşında marka giyinmek başlamalı

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Bence Klasik giyimde Marka giyinmek daha iyi ama onun dısında hic gerek yok ayakkabıda bile özellikle marka olmasına gerek yok rahat ve sağlıklı olsun yeter.Klasik giyimde kalite farkı fazla oluyor o yüzden marka bir avantaj ama onun dısında gerek yok.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Marka giymeye ne gerek var? 100'lerce lira döküp en fazla 1 yıl giyilip çöpe attıktan sonra o israftır ben alıyorum 50 70tl ye bedenim büyümediği sürece 1 2 sene giyerim marka olarak da en fazla lcw defacto falan giyinirim boşu boşuna sadece adı var diye 200 300tl bir t-shirt'e vermeyin

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Parayı kırıp bize haber verdiğin zaman (!)

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Normalden fazla uzuyorsan, uzaman durduğu zaman. Eğer bir kıyafeti 2 3 sene giyebiliyorsan istediğin zaman.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence hiçbir yaşta giyilmemeli, bir kıyafet parçasına yüzlerce lira dökmek, bir ayakkabıya binlerce lira vermek saçmalıktan ibaret.
Senede 5'ten fazla kıyafet almam ihtiyaçta duymam katılıyorum bir çoraba binlerce lira dökmek (kim olduğunuzu bilirsiniz) saçma

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
marka giyinmek diye bu kadar önemli git pazardan al hayır zaten marka bir giysi ile pazardaki giysi hemen hemen aynı oluyor benin bir kaç marka giysim var ve emin ol pazardan aldığım giysilere göre onlar daha hızlı parçalandı daha hızlı kıplandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar görgüsüzünü de ilk defa görüyorum o.O2
zaten nedense bu forumu hava atmak için kullanıyorlar ama bilmiyorlar heralde bunun sonuçlarının olduğu.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu konuyu merak ediyorum. Sizce Kaç yaşında marka giyinmek başlamalı ?
Marka giyinmek önemli bişey değil güzel giyin yeter markada kişiden kişiye değişir bu arada şimdi mavi de marka prada da marka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar görgüsüzünü de ilk defa görüyorum o.O2
Harbi ha bizde diyelim ya bi monta 800tl verdik ya falan bizene kaç para olduğundan.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Ben doğduğumdan beri marka giyiyorum öbür türlü pahalı oluyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Marka giymenin yaşı olduğunu düşünmüyorum. Maddi durumun el veriyorsa giy.

Top Bottom