Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Kız Bana Datemi Teklif Etti ?

5TL ile kek bile yok reis POSADOPGĞSDGM büyük ayıp yapmışsın bence.
  2. Ben Tümay

Yabancı bir kızla tanıştım lütfen yardım!

Dolandırıcıdır.
  3. Ben Tümay

Yabancı bir kızla tanıştım lütfen yardım!

Niye heyecanlandın ki? Anlamadım.
  4. Ben Tümay

Ülkenin serserileri?

Bunlar insan değil. Bizde genciz ama kimsenin karısına kızına laf atmıyoruz. Ben gece yürürken önümde kadın varsa tedirgin olmasın diye hızlı yürüyüp onu geçiyorum. İnsanları gerçekten anlamıyorum. Bugün bende bir dayıyla tartıştım gerçekten yıllar sonra ilk kez bu kadar sinirlendim. 1735696341...
  5. Ben Tümay

Hawk İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

Garantiye göndermekte fayda var.
  6. Ben Tümay

Bakire misiniz? (Sadece merak)

7. Ben Tümay

Donanım Arşivi Hesabıma Erişimimi Kaybettim

Valla 2 gündür uğraşıyordum nasıl bir mübarek adamsan inşallah kurtarırsın dedikten sonra son bir şifre aklıma geldi, denedim ve oldu. 1715171508 Kurtardım hesabı fakat maili nasıl değiştireceğim. Erişimim olmayan maile bağlı.
  8. Ben Tümay

Hawk İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

Hawk Future Dream koltuğa sahibim. Koltuğu 15.10.2023 günü, arkadaşlarım ve kullanıcıların yoğun tavsiyesi üzerine aldım. Aldığım ilk aylar çok memnundum. Sandalyem geldiğinde sırt kısmının altında bir açıklık vardı, önemsemedim. Sırt kısmında ve bel yastığında bulunan ”Hawk” yazısı da yamuktu...
  9. Ben Tümay

DOLANDIRICILIK YAPMAK MANTIKLI MI? :rolleyes:

Mantıklı :) değil :) dolandırıcı :) mı :) olacaksın :)
  10. Ben Tümay

TC mi bilen birisi ne yapabilir?

Seninkini bilen 7 sülaleni biliyordur. 1714435642 Sen biraz tehlikelisin o_O
  11. Ben Tümay

İlk defa Kedi sahipleneceğim

Her zaman bir ihtimal vardır. Önlem alırsan, sabitlersen bir şey olmaz ama direkt bırakırsan sıkıntı yapabilir.
  12. Ben Tümay

offline steam hesapları günah mıdır

Hayır haberin yok. Ayrıca bilsen bile günah yazılacağını sanmıyorum sen mi çaldın? Hayır.
  13. Ben Tümay

offline steam hesapları günah mıdır

Çalıntı olan var olmayan var. Tanıdığım ve çalıntı olmadığını bildiğim biri var, reklam olur diye yazamıyorum.
  14. Ben Tümay

İlk defa Kedi sahipleneceğim

Veterinere götürmen gerekli. İlk gittiğinde zaten aşılarını yaparlar ve sana tekrar gelmen için tarih verirler, bu şekilde de düzenin oturur. Çevremde kedi sahiplenen kim varsa 2-3 ay sonra gönderiyor, bu hayvanlar oyuncak değil ve onların da psikolojisi var, bunu unutma. Bilmen gereken en...
  15. Ben Tümay

İçme suyundan korkuyorum.

İtibarın mı var zedeleyecek? Tanınan çok önemli birimisin? Saçma sapan triplere girme git psikoloğa.
  16. Ben Tümay

İstanbul-Balat güvenli mi???

Hiç bir yerde tedirgin olmana gerek yok. Rahat takıl bir şey olmaz. 1714211824 Yani çok daha sıkıntısız yerler Başakşehir, Kadıköy, Moda, Göktürk gibi yerler. Kısaca zengin kesimin olduğu yerler.
  17. Ben Tümay

İstanbul-Balat güvenli mi???

İstanbul da hiç bir yerde güvenli olamazsın. En güvenli semte gidersin çıkar bir serseri geriden şişler. Hep dikkatli olmalısın, biri bir şey derse tamam haklısın de uzaklaş. Ben arkadaşımla sahilde yürüyordum bundan 1 yıl kadar önce, hiç bir sebep yokken tanımadığımız biri geldi arkadaşıma...
  18. Ben Tümay

Bu oyuncağın adı neydi?

Mighty Beanz, bahasettiğim ürünün adıymış. Konu kapandı.
  19. Ben Tümay

Bu oyuncağın adı neydi?

Küçükken bu şekilde bir oyuncağa sahiptim. Üstünde suratı vardı ve yuvarlanıyordu. Aklıma takıldı adı neydi bu oyuncağın?
  20. Ben Tümay

Ant-Man ve Wasp'ın Devamı Hangi Film?

Spoiler içerir! Ant-Man ve Wasp izledim. En son sahnede arabanın içine quantum tüneli yapıyorlar ve Ant-Man orada sıkışıyor. O sahnenin devamı hangi filmde?
Top Bottom