Neler Yeni

İstanbul-Balat güvenli mi???

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
tarlabaşı da oralara çok yakın tarlabaşının içindeyse sıkıntılı biraz
Valla var mı önerebileceğiniz bi yer çok çıkmazda kaldık şimdiden de yer ayırtmak istiyoruz çünkü bazılarında o tarihde müsaitlik bile kalmamış.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Hayır farketmiyor ulaşım için bakmıştık ama şuan ulaşım dert değil ücrete kıyıcaz artık ev olarak konum olarak bakıyoruz şuan gece vs biraz daha rahat olsun yani eve giriş çıkışlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ev ara sokakta ğwlwğdld gece girerken arkadan bıcaklanmayak

Kadıköy'de falan buldum oralarda pek sıkıntı olucağını düşünmüyorum gibi veya beyoğlu ve istiklal caddesi yakınlarında falan birkaç yer var

Doğru haklısın her türden insan var nasılsa nufüsa bağlı olarak ama yinede fazla tedirgin etmeyecek yerler vardır diye umuyorum
Hiç bir yerde tedirgin olmana gerek yok. Rahat takıl bir şey olmaz.

Valla var mı önerebileceğiniz bi yer çok çıkmazda kaldık şimdiden de yer ayırtmak istiyoruz çünkü bazılarında o tarihde müsaitlik bile kalmamış.
Yani çok daha sıkıntısız yerler Başakşehir, Kadıköy, Moda, Göktürk gibi yerler. Kısaca zengin kesimin olduğu yerler.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Gasp edilip 5 parasız dolaşmayak sonra:D Neyse dediğiniz diğer yerlere bakacağım bi teşekkür ederimm <3

Yani çok daha sıkıntısız yerler Başakşehir, Kadıköy, Moda, Göktürk gibi yerler. Kısaca zengin kesimin olduğu yerler.
1714213235428.png

Burası nasıldır aga ona göre kiralayacağım artık araştırmaktan sıkıldım

Son düzenleme:

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dostlar konu açılmıştı Ajet ile uçuşlar 300 TL idi kuzenle bilet almıştık bizde ona ilk defa İstanbul'a geleceğiz,yurtta kalmayı falan düşünmüştük yazın öğrencilere ücretsiz oluyor diye ancak sonradan vazgeçtik gibi giriş-çıkış saatleri falan sıkıntı olabilir diye. Bu yüzden 3 gece kalmak için ev bakıyorum airbnbden 2000-4000 arasına güzel evler var buldum ancak semte karar veremedim.Küçükçekmece olsa bi tık daha iyi olucak bizim için onu iletiyim ama insanları falan nasıldır gece gündüz başımıza bi bela gelmez değil mi? Hani oturanlar varsa bilgi almak istedim. Balattan kiraladık, konumu bıraktım aşağıya buralar nasıldır?
Balat için iyide diyemem kötüde diyemem ortalama bir semt istanbulda

Gasp edilip 5 parasız dolaşmayak sonra:D Neyse dediğiniz diğer yerlere bakacağım bi teşekkür ederimm <3

Alıntıyı görüntüle
Burası nasıldır aga ona göre kiralayacağım artık araştırmaktan sıkıldım
En az haftada 1 uğradım bir lokasyon fena değil fakat burdada biraz torbacı falan olabiliyor fakat fena bir semt değildir başınıza bir şey geleceğini çok sanmıyorum

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali

En az haftada 1 uğradım bir lokasyon fena değil fakat burdada biraz torbacı falan olabiliyor fakat fena bir semt değildir başınıza bir şey geleceğini çok sanmıyorum
Teşekkürler kadıköyden tuttum bi tane ev 7-24 güvenlikli,aslında ev de sıkıntı yok gidip geliceğimiz sokaklar temiz olsun o yeterli.

1714221379825.png

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Teşekkürler kadıköyden tuttum bi tane ev 7-24 güvenlikli,aslında ev de sıkıntı yok gidip geliceğimiz sokaklar temiz olsun o yeterli.

Alıntıyı görüntüle
Hocam ilk atıığınız konum kadıköy metro civarında burası fikirtepede fikirtepede çok hoş bir yer değildir

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Hocam ilk atıığınız konum kadıköy metro civarında burası fikirtepede fikirtepede çok hoş bir yer değildir
ğpqwkğrpwqkğ yine ortada kaldık tamam hocam sağolun onu kiralayayım madem iptal edip bunu sizide uğraştırdım kusura bakmayın

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
ğpqwkğrpwqkğ yine ortada kaldık tamam hocam sağolun onu kiralayayım madem iptal edip bunu sizide uğraştırdım kusura bakmayın
Yok hocam sorun değil siz saçma sapan bir yerde kalmayında birde tuttuğunuz evin yakınında metrobüs diye bir toplu taşıma var mümkünse onu çok kullanmayın çok kalabalık bir araç

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Yok hocam sorun değil siz saçma sapan bir yerde kalmayında birde tuttuğunuz evin yakınında metrobüs diye bir toplu taşıma var mümkünse onu çok kullanmayın çok kalabalık bir araç
İlk attığım stadın yanındakinde değil mi? Zaten karşıya geçeceğiz ayasofya taraflarına felan hangisi uygun olur gidince falan sorup soruştururuz yine teşekkür ederim. İlk defa geleceğimiz için güvenli bir yer olsun istiyoruz hani şehri tanıyo olsak yine halledebilirdik ama nereye girip çıkacağız ara sokak vs denk gelir o yüzden... teşekkür ederimmm<3

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
İlk attığım stadın yanındakinde değil mi? Zaten karşıya geçeceğiz ayasofya taraflarına felan hangisi uygun olur gidince falan sorup soruştururuz yine teşekkür ederim. İlk defa geleceğimiz için güvenli bir yer olsun istiyoruz hani şehri tanıyo olsak yine halledebilirdik ama nereye girip çıkacağız ara sokak vs denk gelir o yüzden... teşekkür ederimmm<3
Bu ev diğer gösterdiklerinize göre biraz daha iyi konumda analdığım kadarıyla istanbulda tarihi yerlere gideceksiniz çoğunlukla beyoğlu ve fatih te tarihi yerler onlarada marmarayla ulaşım kolay zaten

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Bu ev diğer gösterdiklerinize göre biraz daha iyi konumda analdığım kadarıyla istanbulda tarihi yerlere gideceksiniz çoğunlukla beyoğlu ve fatih te tarihi yerler onlarada marmarayla ulaşım kolay zaten
Tamamdır stadın yanındakini kiraladım iptal ettim diğerini.Çoook teşekkür ederim.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Tamamdır stadın yanındakini kiraladım iptal ettim diğerini.Çoook teşekkür ederim.
Rica ederim yine burdada dikkat edin hocam diğerleri kadar kötü olmasada burasıda biraz tehlikelidir fakat başınıza bir şey geleceğini zannetmiyorum

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Rica ederim yine burdada dikkat edin hocam diğerleri kadar kötü olmasada burasıda biraz tehlikelidir fakat başınıza bir şey geleceğini zannetmiyorum
Tamamdırr çok sağolun tam konum geldi şuan zaten ev sahibi bilgileri paylaştı stada çok yakın gözüküyor. İyi günlerrr :peepokalp:

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-04-27 155705.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-27 155705.png
    110.9 KB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,583
Üyeler
166,407
Son üye