Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

En Sevdiğiniz Aktiviteler

Hiç yapmadım ama çok seviyorum. 😔 Arabam olsaydı kafam estiğinde, sıkıldığım da ormanlık alana veya manzaralı uzak yerlere gidip sadece kafa dinlemek isterdim.
  2. BorsaKaplanı888

kiracımın kirası ucuz mu zam yapmalı mıyım?

Bence şu an fiyatı az, ben olsam 5000-6000 arası yapardım.
  3. BorsaKaplanı888

Takım Elbise Firmam için Marka İsim Önerisi

Siluyet olabilir.
  4. BorsaKaplanı888

rüyalanma engellenebilir mi?

Kanka bunun bir çözümü yok ama bana yaklaşık 8-9 aydır olmuyor. Uzun süre manuel çekmiyorsun galiba. Çekmen lazım, çekmez isen vücut otomatiğe bağlayıp enerjiyi atmaya çalışır. 😁👍🏻
  5. BorsaKaplanı888

telefon için duvar kağıdı önerisi

Ama fotoğrafların kalitesi düşük oluyor bende. Bir çözümü var mı ?
  6. BorsaKaplanı888

telefon için duvar kağıdı önerisi

https://4kwallpapers.com/nature/glacier-mountains-waterfall-watch-tower-moon-night-time-6404.html Bunu öneririm. Mor ile de uyumlu. Ben kullanıyorum.
  7. BorsaKaplanı888

1.90 Üstü boy ile Hava Harp Okuluna girebilirmiyim

İhtimal düşük olsada girebilmen mümkün. Bir pilotumuz vardı, 1.95 olan. İsmini hatırlayamadım. Benim arkadaşımda 1.95, aynı senin düşüncelerin ile zaten boydan elenirim mantığı ile salmıştı, bir de sınavdan 440 almıştı. Sen pes etme, ihtimal var.
  8. BorsaKaplanı888

Yüzüm çok ince gözüküyor

Yaw bu niye reportlandı adam pozitif evet demek istemiş her şeyi reportluyorlar.
  9. BorsaKaplanı888

Dalgınlıkla aç karnına antibiyotik içtim midem aşırı bulanıyor

Kardeşim de aç karnına içmişti, sonrasında baya bir karın ağrısı çekti yüksek ihtimal ondandır ancak bir doktora gidin tabii
  10. BorsaKaplanı888

Pc ömrü bitince napçam

Biz bir şey yapamayız. Elinizdeki kart ile çoğu oyunu oynayabilirsiniz. İlla yenisi gerekiyor diyorsanız, paranız ile yeni bir bilgisayar alabilirsiniz. :D
  11. BorsaKaplanı888

ehliyet sınavıma 5 gün kaldı

Hocam ben gireli 2 sene oldu tam hatırlamıyorum ama sanırsam 3 veya 4 soru olması lazım
  12. BorsaKaplanı888

Hocam genede siz tabela vs bakın yarısı mantık yarısı tabela sembol sorularıydı.
  13. BorsaKaplanı888

Hocam 8 gün kursta ders verilmişti. Oraya gidip dinlemiştim. Siz gitmediniz mi ?
  14. BorsaKaplanı888

Sorular çok basit. Ben sadece dersleri dinleyerek girdim, hiç sınava çalışmadım. 98 aldım. Normal bir insan çalışmadan da 70 üzeri alır.
  15. BorsaKaplanı888

Korsan oyun sizce gerçekten günah mı tartışalım

Oyunlar TR`deki fiyatını haketmiyor, buna herkes katılıyor. Ancak sorunuzun cevabı evet, haramdır.
  16. BorsaKaplanı888

sevgili sevgiliye nude atabilir mi?

Atılmaz arkadaşım, atılmaz. Ben aşık olduğum, sevdiğim kız bana nude atarsa onu uyarırım, birdaha böyle bir şey yapmamasını isterim. Bu demektir ki benden önceki sevgilisi ile ciddi olmuşsa da atmıştır. Atılmaz, istenmez...
  17. BorsaKaplanı888

TP-LINK UB500 Yazılımı Var Mı?

Ben program kurmadan kullanıyorum. 3.5 metre mesafe sonrası çekmiyor. Gecikme hiç hissetmedim. Küçük hareketler ile kontrol ettim gayet iyiydi
  18. BorsaKaplanı888

TP-LINK UB500 Yazılımı Var Mı?

bende de var ancak gecikme yok çok detaylı kontrol ettim
  19. BorsaKaplanı888

Askerligimi nereden tecil ettireceğim

Yani yanlış bilgi vermiyim ancak kaçak olarak gözüküyorsunuz. Burdan sonra döndürmek imkansız diye biliyrum.
  20. BorsaKaplanı888

Havalimanlarında yer hizmetlerinde çalışmak için ne yapılmalı ?

Uçak parkı yapanlar, yakıt dolumu gibi gibi
Top Bottom