Neler Yeni

rüyalanma engellenebilir mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
ara sıra oluyor ve uyandığım an söverek uyanıyorum çünkü kıyafeti temizleme + banyo falan çok üşendiriyo beni
zamansız olunca kötü oluyor, okul sabahı mesela olunca okula gidecegimden gusul alınmıyor,
engellemenin yolu var mı? sevgili forum üyelerinde yaşayan vardır diye sorayım dedim
Geç ve aç yatmak etkili.
Azaltmak için

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Uyku sırasında penis de etkilenme oluşuyor istemsizce kaslar erekte hale geçiyor. Bunun bilimsel açıklaması vardı ama unuttum bakabilirsin ufak bir araştırma ile gusül kesinlikle al ergenlik yaşlarında bu erekte durumu çok daha fazla gözlemleniyor. Kimisinde de hiç olmuyor biraz biyolojik olarak da alakalı bir durum yani bunu sen önleyemezsin vücut istemsizce o hale bürünüyor ama akıntı durumu kimisinde oluyor kimisinde olmuyor rüya vs görüyor isen bu durum olabilir günlük hayatta cinsellik ile ilgili düşüncelerin fazla mi var ?

Son düzenleme:

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
Uyku sırasında penis de etkilenme oluşuyor istemsizce kaslar erekte hale geçiyor. Bunun bilimsel açıklaması vardı ama unuttum bakabilirsin ufak bir araştırma ile gusül kesinlikle al ergenlik yaşlarında bu erekte durumu çok daha fazla gözlemleniyor. Kimisinde de hiç olmuyor biraz biyolojik olarak da alakalı bir durum yani bunu sen önlenemezsin vücut istemsizce o hale bürünüyor ama akıntı durumu kimisinde oluyor kimisinde olmuyor rüya vs görüyor isen bu durum olabilir günlük hayatta cinsellik ile ilgili düşüncelerin fazla mi var ?
Benim bildiğim uzun süre malum şeyi yapmayınca rüyalanıyorsun sürekli aklına malum şeyler geliyor

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Engeleyemezsin ama internette azaltma yolları var. Bakabilirsin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benim bildiğim uzun süre malum şeyi yapmayınca rüyalanıyorsun sürekli aklına malum şeyler geliyor
Malum şey dediğin mastürbasyon onu duymadım hiç ama erkekler de penisin erekte hale geçtiğini biliyorum sabah saatlerinde zaten buna şahit olanlar olmuştur. Siz dusunmeseniz dahi erekte durumu oluyor.

wake up to reality

80+ Silver
Uyku sırasında penis de etkilenme oluşuyor istemsizce kaslar erekte hale geçiyor. Bunun bilimsel açıklaması vardı ama unuttum bakabilirsin ufak bir araştırma ile gusül kesinlikle al ergenlik yaşlarında bu erekte durumu çok daha fazla gözlemleniyor. Kimisinde de hiç olmuyor biraz biyolojik olarak da alakalı bir durum yani bunu sen önlenemezsin vücut istemsizce o hale bürünüyor ama akıntı durumu kimisinde oluyor kimisinde olmuyor rüya vs görüyor isen bu durum olabilir günlük hayatta cinsellik ile ilgili düşüncelerin fazla mi var ?
ortalamadan az düşünüyorumdur, aklımda onla yatmıyorum, sanırım yüzüstü olunca oluyor yatağa temastan dolayı,
zaten bunu yaşamak istemediğimden dolayı cinsel isteksizlikle yatıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

evden saat kaçta çıkıyorsun
6larda, zaten uyanmaya yakın oluyor, gidip gecenin 2sinde olmuyor

Rulep

80+ Gold

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ortalamadan az düşünüyorumdur, aklımda onla yatmıyorum, sanırım yüzüstü olunca oluyor yatağa temastan dolayı,
zaten bunu yaşamak istemediğimden dolayı cinsel isteksizlikle yatıyorum

6larda, zaten uyanmaya yakın oluyor, gidip gecenin 2sinde olmuyor
Zaten öyle olur aslında gece geç saatlerde erekte oluyor ama uyku sırasında olduğun için anlamıyorsun sabaha karşı uyku açılınca farkına varıyorsun yüzüstü ile ilgili olduğunu sanmıyorum düz yatsan da olacak bu yaşın kaçtı 20 nin altında mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Kanka bunun bir çözümü yok ama bana yaklaşık 8-9 aydır olmuyor. Uzun süre manuel çekmiyorsun galiba. Çekmen lazım, çekmez isen vücut otomatiğe bağlayıp enerjiyi atmaya çalışır. 😁👍🏻

wake up to reality

80+ Silver
20 nin altında mi
evet

Kanka bunun bir çözümü yok ama bana yaklaşık 8-9 aydır olmuyor. Uzun süre manuel çekmiyorsun galiba. Çekmen lazım, çekmez isen vücut otomatiğe bağlayıp enerjiyi atmaya çalışır. 😁👍🏻
beynimle hakim oluyorum kendime vücudum kendi karar veriyor :uzgunpeepo:

sabaha karşı olduğunu biliyoruz 6 da evden çıkıyorsan işin zor valla daha erken alarm kurup uyanık durman lazım
5e alarm kursam 4.30da olacak, alarmla alakası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,888
Üyeler
162,081
Son üye
batuush
Top Bottom