Neler Yeni

ehliyet sınavıma 5 gün kaldı

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
beyler yazılı sınava 5 gün kaldı direksiyonda cok iyiyim yaklasık 3 yıldır ehliyetsiz kullanıyorum ama yazılı sınava 5 gün var
ne çalışmam nerden çalışmam lazım ne gibi sorular soruyorlar tecrübesi bilgisi olan yardımcı olabilir mi tesekkurler

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Sorular çok basit. Ben sadece dersleri dinleyerek girdim, hiç sınava çalışmadım. 98 aldım. Normal bir insan çalışmadan da 70 üzeri alır.

bwNN

80+ Silver
Valla ben hic bilgim yokken tek de 90 aldim. Sana taktik YouTube dan soru cozum izle ama once sen coz sonra cevaba bak yanlis ciktigi yerlerde konu videosu izle son gun yapsan bunu yeter benim bu hafta sonu direksiyon sinavim var.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorular çok basit. Ben sadece dersleri dinleyerek girdim, hiç sınava çalışmadım. 98 aldım. Normal bir insan çalışmadan da 70 üzeri alır.
hangi dersleri ve nereden dinlediniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben hic bilgim yokken tek de 90 aldim. Sana taktik YouTube dan soru cozum izle ama once sen coz sonra cevaba bak yanlis ciktigi yerlerde konu videosu izle son gun yapsan bunu yeter benim bu hafta sonu direksiyon sinavim var.
ilk yardim tabela cart curt bunları bilmeden mi girdin hacı

bwNN

80+ Silver
hangi dersleri ve nereden dinlediniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk yardim tabela cart curt bunları bilmeden mi girdin hacı
İlkyardım izledim cok yanlis cikinca iste sorulara gore calis. Levhalar fazla çıkmadı bana valla 2 3 diye hatırlıyorum mantığı basit yuvarlak yasaklar üçgen dikkatli ol uyarisi gibi bir sey diye kodla

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Hocam ben gireli 2 sene oldu tam hatırlamıyorum ama sanırsam 3 veya 4 soru olması lazım
İlkyardım izledim cok yanlis cikinca iste sorulara gore calis. Levhalar fazla çıkmadı bana valla 2 3 diye hatırlıyorum mantığı basit yuvarlak yasaklar üçgen dikkatli ol uyarisi gibi bir sey diye kodla
anladim cok tesekkur ederim beyler 5 günde rahat hallederim o zaman sagolun

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş
beyler yazılı sınava 5 gün kaldı direksiyonda cok iyiyim yaklasık 3 yıldır ehliyetsiz kullanıyorum ama yazılı sınava 5 gün var
ne çalışmam nerden çalışmam lazım ne gibi sorular soruyorlar tecrübesi bilgisi olan yardımcı olabilir mi tesekkurler
Çıkmış sorulardan soruluyor, çözebildiğin kadar çıkmış soruları çöz yüksek bir puanla geçersin. Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,856
Üyeler
162,072
Son üye
xpcanavari
Top Bottom