Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

Köfteci Yusuf'un yanında mısınız?

Köfteci Yusuf'un destekleyenler, yanında olanların argümanları ne acaba? 1728979042 Tamam knk, devlet'e rüşvet verdiler ki bu adama domuz eti satıyor desinler. Neden rüşvet verdiler, ürünlerini satıyor diye. 1728979143 Tarım bakanlığı belli bir süre Köfteci Yusuf'un ismini açıklayamadı, nedeni...
  2. Bukr3j

Google'ı HAYATINDAN ÇIKAR!

Video'nun içerisinde bu dediğine cevap veriyor.
  3. Bukr3j

Askerlik tam emin olma

Büyük ihtimalle, itiraz edebiliyorsanız tabi ki, itirazınız kabul edilmez. Askerde kişiye özel yemek yapılamıyor malesef. Sizin durumunuzda her gün size özel glutensiz yemek yapılması gerekir. İsterseniz gene de şansınızı deneyin.
  4. Bukr3j

Askerlik tam emin olma

Muaf nedeniniz nedir? Kronik bir sağlık sorununuz varsa malesef.
  5. Bukr3j

Video'nun amacı zaten Google uygulamalarının alternatiflerini öğrenmek. Kimse sizin kafanıza "Gmail kullanmayın!" diye silah dayamıyor. Zaten videoda kendisi de söylüyor %100 Google'dan arınamazsınız diye. (Sözüm size değil. Koskoca forumda bu konuya adam akıllı bir mesaj verebilen...
  6. Bukr3j

Kime mail gönderdiğini görebilen bir mail servisi güvenli mi yani? 1728125821 Mahremiyet > gösteriş. 1728126033 Hangi eposta adresini tercih edersin? [email protected] [email protected] (BU MAİLLER TAMEMEN ÖRNEK AMAÇLIDIR!) 1728126080 CV'imde bulnan mailin gmail olup olmadığına...
  7. Bukr3j

Gmail kullanmak zorunda değilsin genede. Kimse "bu kişi Gmail kullanmıyor bunu işe almayalım," diye bir şey demez. 1728124698 Gmail kullananlar sadece gmail epostalarına atabiliyor diye bir şey yok. İstediğin mail adresine istediğin maili atabiliyorsun. 1728124739 Teknoloji şirketlerinde işe...
  8. Bukr3j

Kurumsal kimlik olarak gmail ve outlook kullanmanıza gerek yok. Şirketinizin kendi eposta sistemi olması lazım, örneğin şirketin ismi Abdullah Anakart ise @abdullahanakart.com.tr gibi mailler kullanılıyor.
  9. Bukr3j

Yaklaşık bir yıldır FireFox kullanıyorum, Chrome'u yüklemeyi bir kere bile düşünmedim. 1728123105 Google'ı tamamen hayatından silmek zorunda değilsin. Duyduğunuz, dinlediğiniz şeyi anlamaya çalışın lütfen. Sorunuza özel olarak videodan bir kısım paylaştım. O kısımda sorunuza doğru düzgün bir...
  10. Bukr3j

Video'nun amacı google'ı hayatınızdan tamamen silin, YT kullanmayın değil. Paylaştığım "YouTube" kısmını tamamen izlerseniz anlayacaksınız.
  11. Bukr3j

12. Bukr3j

Bu videoyu sizinlede paylaşmak istedim dostlar.
  13. Bukr3j

F/P Ankastre Fırın, Davlumbaz ve Ocak önerebilir misiniz?

Altı ay içinde yeni evimize taşınıyoruz ve yeni ankastre dizmek istiyoruz. Önerebileceğiniz siyah ve beyaz renkleri dışında (gri, gümüş vb. renkte) uyumlu ocak, fırın ve davlumbaz önerebilir misiniz?
  14. Bukr3j

Cristiano Ronaldo VS Lionel Messi

Sabri Sarıoğlu > All
  15. Bukr3j

F/P elektro gitar önerebilir misiniz?

YANLIŞ KATEGORİYE YAZMIŞIM! Elektro gitar kullanmak ve çalmak istiyorum ama gitarlardan hiç anlamıyorum. Yeni başlayacağım, önerebileceğiniz ucuz yollu F/P elektro gitar var mı?
  16. Bukr3j

F/P Ofis koltuğu önerebilir misiniz?

Bütçe 1000TL
  17. Bukr3j

Talaş kedi kumu nasıl temizlenir

Talaş kedi kumu aldım ve tam olarak nasıl temizlemem gerektiğini bilmiyorum. Bir yerde kumu suya koyup toz olan talaşların (normal betonit kedi kumu da olabilir emin değilim) dibe çöktüğünü görmüştüm, talaş kedi kumu kullanan varsa nasıl yapacağımı söyleye bilir mi?
  18. Bukr3j

#BTCTURKPRO NETD FESTİVAL SAHNE SAATLERİ NELER?

Konu başlığında yazan festivale gitmek istiyorum ama konumum uzak, tek merak ettiğim Ceza'nın sahne alacağı süre dilimi...
  19. Bukr3j

Ucuz ve kaliteli kedi maması

Kedim için ucuz ve fiyatına göre kaliteli kuru kedi maması almak istiyorum. Karışık olursa güzel olur.
  20. Bukr3j

Kedi yatağın altından çıkmıyor!!!

Konuyu açalı çok olmuş ama genede bilgimi aktarayım. Kediler ürkek, korkak hayvanlar, doğal olarak tanımadığı bir evde saklanır. Yapılması gereken kendi haline bırakmak.
Top Bottom