Neler Yeni

Kedi yatağın altından çıkmıyor!!!

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Eve başkasının kedisini aldım. ( sahibi şehirdışına çıkıyordu) Kedi yatağın altından çıkmıyor. Ne yapabilirim yaklaşık 1 saattir yatağın altında gelmiyorda.
Kedi eve ilk geldiğinde ilk önce odaları gezdi şimdide yatağımın altında ne yapabilirim çıkmıyor mama atıyorum önüne çıkmıyor. Oyuncaklarını koyuyorum çıkmıyor.
Şimdi markete gidip ödül maması almayı düşünüyorum sizce? Ödül maması versem gelir mi? @Harley Quinn❖

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kedi eve ilk geldiğinde odaları gezer, bu iyi bir şey. Yaşayacağı yeri tanır. Şimdi biraz beklemeniz lazım. Alışsın ortama. Ondan sonra normale döner diye düşünüyorum. Ancak sahibi gelinceye kadar ne kadar alışır bilemem, hep öyle de durabilir. Siz mamasını suyunu koyun yakınına, illaki çıkacaktir.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kedi eve ilk geldiğinde odaları gezer, bu iyi bir şey. Yaşayacağı yeri tanır. Şimdi biraz beklemeniz lazım. Alışsın ortama. Ondan sonra normale döner diye düşünüyorum. Ancak sahibi gelinceye kadar ne kadar alışır bilemem, hep öyle de durabilir. Siz mamasını suyunu koyun yakınına, illaki çıkacaktir.
Harley halan daha çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harley halan daha çıkmıyor
@Ellie Williams

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eve başkasının kedisini aldım. ( sahibi şehirdışına çıkıyordu) Kedi yatağın altından çıkmıyor. Ne yapabilirim yaklaşık 1 saattir yatağın altında gelmiyorda.
Kedi eve ilk geldiğinde ilk önce odaları gezdi şimdide yatağımın altında ne yapabilirim çıkmıyor mama atıyorum önüne çıkmıyor. Oyuncaklarını koyuyorum çıkmıyor.
Şimdi markete gidip ödül maması almayı düşünüyorum sizce? Ödül maması versem gelir mi? @Harley Quinn❖
Kedi yaşça büyük mü? Eğer büyükse alışması zaman alır. Mamasını, suyunu ve tuvaletini uygun bir yere koyup o yokmuş gibi davran. İllaki çıkar.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kedi yaşça büyük mü? Eğer büyükse alışması zaman alır. Mamasını, suyunu ve tuvaletini uygun bir yere koyup o yokmuş gibi davran. İllaki çıkar.
Biraz büyük 1 yaşındaymışta şimdi sonunda çıkbildi

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Konuyu açalı çok olmuş ama genede bilgimi aktarayım. Kediler ürkek, korkak hayvanlar, doğal olarak tanımadığı bir evde saklanır. Yapılması gereken kendi haline bırakmak.

Microsoft

80+ Bronze
Konuyu açalı çok olmuş ama genede bilgimi aktarayım. Kediler ürkek, korkak hayvanlar, doğal olarak tanımadığı bir evde saklanır. Yapılması gereken kendi haline bırakmak.
Kedi 28 nisandan beri yatağın altındaydı sen de olmasan çıkarmicaktık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom