Neler Yeni

Köfteci Yusuf'un yanında mısınız?

KÖFTECİ YUSUF

• Oy kullanan toplam üye
    115

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Burak B
Köfteci Yusuf' un domuz eti kullandığına ben de inanmıyorum ancak anket saçma olmuş. Yanındayım veya değilim olmalıydı. Herkesin hassasiyetleri farklı.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
yaninda olmak ya da olmamak olarak tarif edemem ama daha once yememistim uyg7n bir vakitte gidecegim yerinde yiyecegim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,296
İsim
Diyarhan
Devlete o kadar güvenim yok ki domuzu görene kadar içinde olduğunu düşünmem.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

~helloworld

80+ Bronze
Şimdi burda yorum yapan boş adamlar var. Adamin yarim saatlik konusmasindan bile haberi olmayanlar, oturup dinlemeyenler var burada. Laf kalabalığına gerek yok. Adam konuşmasında bahsettiği şeyler kopmalık. Sana uygulanan ithamlara böyle mi karşılık veriyorsun gerizekali? Diye sorarlar adama. 35 saniye falan domuz etine değiniyor orda da yapsa bile yaptim demez ya. Yapmadim diyor. Tamam yapmadin da hadi yalvar yakar bari de yok akp ye yok arkam olsaydi devletin içinde olsaydik bilmem ne. Ben ortadayim su anda. Ne yanindayim ne de sucluyorum. Kumpas da olabilir ,kumpasa daha fazla ihtimal verirdim yaptigi konusma bana cok sacma geldi ortadayim kısaca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
hamza ilkaya
la bu adam tüm trye köfte satıyor bu kadar köfteye koyacak domuzu nasıl bulsun biraz mantıklı düşünün. Diyelim buldu kendi ağzıyla söylüyor o kadar bayisi olan, marka değeri olan bi firma bunu yaparmı. Zaten kazanıyor kazanacağını.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Köfteci Yusuf'un yanındayız oynanan oyunların farkındayız!
Yerli gıda devimizi yedirmeyeceğiz.
Köfteci Yusuf'un destekleyenler, yanında olanların argümanları ne acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boykot firmaları rüşvet vermiş bile olabilir
Tamam knk, devlet'e rüşvet verdiler ki bu adama domuz eti satıyor desinler. Neden rüşvet verdiler, ürünlerini satıyor diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarım bakanlığı belli bir süre Köfteci Yusuf'un ismini açıklayamadı, nedeni ise konunun üst mahkemeye taşınması. Mahkeme kararınca Köfteci Yusuf haksız bulundu ve tahşiş listesine eklendiler. Kendi söylemine göre mağazalarında güvenlik kamerası yok, ürün takipleri yok. Bir yerden kurtarmaya çalışırken bir yerden batıyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
bugün köfteci yusuf yedim lakin sonradan aklıma geldi. ya hükümet kendine inanmayanları zehirleme projesi çektiyse? o zaman yandık desene 😂

FurkanIIy

80+ Bronze
Hükümete güvenim sıfır olduğu için Köfteci Yusuf'un yanındayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo