Arama sonuçları: *

1. CHADE GİGAD

adobe paramı vermıyor

hocam benım derdım parayı gerı vermelerı hesaptan 260 tl kesmişler fakat böyle bir ödeme gözükmüyor diyolar
  2. CHADE GİGAD

adobe paramı vermıyor

arkadaşlar adobe 24 hazıranda 260 tl para kesti aynı gun içinde aboneliği iptal ettirdim canlı destek bana paranın en kısa sürede gelceğini söyledi ama hala yatmadı şimdi tekrar bağlandım ama bana böyle bir ödeme görmediklerini yani adobeye para gitmediğini söylüyor yardımcı olurmusunuz
  3. CHADE GİGAD

Bu uzantı hangi programa ait

Bana sorun olurmu hocam ilk sahibi değilim ucretimi aldım ve satarken maile devrettim
  4. CHADE GİGAD

Hoca gamesatisdan bı hesap sattım ilk sahibi ben değilim bunu belirterek hesabı sattım hesabı ala kişi de yopmail olarak üzerine aldı bana bi sıkıntı çıkar mi
  5. CHADE GİGAD

Arkadaşlar merhaba sonunda böyle bir yazı yazab mail var bu ne oluyor hangi ülke veya uzanti
  6. CHADE GİGAD

Herkes Masaüstünü paylaşsın :D

Tamam reis
  7. CHADE GİGAD

Herkes Masaüstünü paylaşsın :D

wallpaper için sağol bro 1657847361 wallpaperin tam halini atarmısın
  8. CHADE GİGAD

Fitness acısını seven var mı????

leg press den kalkarken gelen o sakatlık hissi >all
  9. CHADE GİGAD

Yardımcı olabilecek birisi varmi

gtx 1650 hocam satsam 500 tl alsam içinden 500 tl eksiğe aynı ekran kartını alabılırmıyım
  10. CHADE GİGAD

?
  11. CHADE GİGAD

Hocam yaşım küçük olduğu için problem oluyor internet üzerinden bişe yapmam gerekiyor 1657662216 Hocam 500 tl üzerinde satabileceğim pc parçası ne vardır yani satsam bile pc çalışmaya devam edecek
  12. CHADE GİGAD

Hocam böyle başka birinden para almak hiç hoş gelmiyor fakat 1 ağustosa kadar parayı tamamlamam lazım para kazanabileceğim her yolu deneycegim
  13. CHADE GİGAD

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar kendi dalgınlığımdan dolayı benim olmayan bir miktar parayı (bazı arkadaşlar için çok komik gelebilir cüzi bir miktar fakat benim için yüksek bir meblağ 500 TL) kaybettim en geç 1 ağustosa tamamlamam gerekiyor ücreti elimde 50 tl var bu parayı nasıl katlayabilirim...
  14. CHADE GİGAD

İlk editim nasıl olmuş sizce

size neresi uygun olursa hocam
  15. CHADE GİGAD

Canlı yayın açabilir misiniz hocam geforce exprince üzerinden yt ye yayını vb.
  16. CHADE GİGAD

gerçekten çok ıyı edıtler hocam 1653228041 hocam bılgısayaran yapma ımkanım var ama cok karışık kendımce bışeler denıyorum fakat zor gelıyor bana 1653228060 banada öğretme şansınız varmı hocam
  17. CHADE GİGAD

Ladiff tarzi editler adobe after effects ile cok uzun süreye yapılıyor ve baya emek istiyor hocam biluyorum bende ilk başta after effects ile yapmayi denedim fakat yapabildiğim tek şey müzik eklemek oldu ileride öğrenirsem after effectsi daha iyi editler yapmaya çalışacağım teşekkür ederim...
  18. CHADE GİGAD

Arkadaşlar dün bir edit denedim sizce nasıl olmuş yorumlar mısınız ve tavsiyeniz varmı
  19. CHADE GİGAD

Bu Düzeltmeyi Nasıl Yaptırabilirim

Hocam fotoğrafı nerden atabilirim
Top Bottom