Arama sonuçları: *

1. CevizliCeviz

Hayatınızda duyduğunuz en iyi ikili nedir?

Minecraft ve Rtx
  2. CevizliCeviz

Nasıl Boyumu Uzatırım

Genlerin bir yere kadar uzamana izin verir. Ama yıllarca basketbol oynarsan veya zıplamalı şeyler yaparsan etkisini görürsün. Bu 10cm uzayacağın anlamına gelmez tabi. Uzun ve düzenli bir süre egzersiz yaparsan biraz uzarsın max 2cm falan olur ama o da
  3. CevizliCeviz

Hayallerinize Ulaşmak İçin Ne Yaparsınız?

Uyurum. Hayallerim genelde imkansız şeyler çünkü
  4. CevizliCeviz

Forumun Yaş Ortalaması Kaç? Yaşınız nedir?

Konuyu tekrar açacaktım burada olduğunu gördüm. 2021'de forumun yaş ortalaması kaç merak ettim
  5. CevizliCeviz

Hangi açık parfüm markasını tercih ediyorsunuz?

Düzenli yıkandığınız sürece parfüme gerek yok bence. Sağlık probleminiz yoksa tabi.
  6. CevizliCeviz

Hangi açık parfüm markasını tercih ediyorsunuz?

6.sınıfa kadar axe kullandım fakat küresel ısınmaya neden olduğunu öğrendiğimden beri kullanmıyorum
  7. CevizliCeviz

Şu dua mesajı atanların amacı ne ?

Bundan binlerce yıl sonrasından bahsediyorum. Bu konular hakkında artık konuşulmayacak bence. Herkesin görüşü farklı tabi
  8. CevizliCeviz

Ne yazdığının farkında değilsin sanırım daha cevap vermeyeceğim
  9. CevizliCeviz

Evrim hakkında en ufak bir bilgin yok sanırım ayrıca en sonda yazdığın şey de benim kişisel alanıma saygısızlık oluyor senin bakış açına göre. Ayrıca bilmiyorum düşüncem bu şekilde
  10. CevizliCeviz

15 kişiye göndermek yerine forumda paylaşıp yüzlerce kişiye ulaştırmak. Çok zekisin tebrik ediyorum (!) Yakın gelecekte din diye bir şey kalmayacak zaten. Evrimin ispatlanmasına çok az kaldığını düşünüyorum. Takma böyle şeyleri. Bu tarz mesaj atanları ben engelliyorum şahsen
  11. CevizliCeviz

En Sevdiğiniz Yayıncı?

Sadece Jahrein. Yabancılardan Levy Rozman veya Hikaru
  12. CevizliCeviz

Son 30 günde bilgisayar üzerinden kaç gb internet kullandınız?

432gb bilgisayarda yazıyor fakat telefonun interneti ile bağlanmıştım ayın başında. Telefonda da 190 yazıyor. =622gb
  13. CevizliCeviz

sizce sitenin tasarımı nasıl olmuş

1-Ana ekranda geçen fotoğrafların bazıları kalitesiz 2-Sağ üstte ki dil kısmında ki bayraklarda kalitesiz. Daha yüksek kaliteli resimler bulunabilirmiş. Ayrıca ingilizcenin 2.sırada olması daha iyi olurdu. Bayraklar böyle biraz tuhaf gözüküyor 3- Arkaplanda ki resim yazıları okumayı...
  14. CevizliCeviz

Masaüstü düzenleriniz nasıl

Bu hafta bu konuyu kim açacak diye merak ediyodum
  15. CevizliCeviz

müslümanım sorularınızı alıym

Sigara ve alkol kullanıp kendisini müslüman olarak tanıtan insanlar hakkında ne düşünüyorsun ?
  16. CevizliCeviz

3 Ayda Sağlam İngilizce Öğrenilirmi

Günün neredeyse tamamını ingilizceye adarsan öğrenirsin. 3 ay arkadaşlarınla ve ailenle konuşmanı %90 azaltıp sürekli yabancı şeyler dinlersen ve sürekli sözlükle dolanıp kelime ezberlersen. Ondan sonra kitap okuyup veya paragraf soruları çözersen. Yani günün 7-8 saatini bu işe verirsen çok...
  17. CevizliCeviz

Büyük yayıncıları takip ediyor musunuz?

Canlı olarak izlemesemde yayın geçmişlerine bakıyorum arada bir. Jahrein bu aralar güzel işler yapıyor onun yayınlarına bakıyorum. İstediğim gibi ileri sarıp veya hızlandırmak istediğim için canlı olarak takip ettiğim kimse yok. Bahsettiğin diğer yayıncıları da youtube üzerinden önemli...
  18. CevizliCeviz

Da forum en iyi kargo firmasını seçiyor

Bir çok kargo firmasından kargo aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  19. CevizliCeviz

Nerde Yaşıyorsunuz .

Bursa
  20. CevizliCeviz

Uyuyamıyorum.........

Yatmadan önce yemek yenilmez. Yemeği sindirmek için en az 2-3 saat gerekir. Yatmadan 2-3 saat önce yemek yiyin. Yemek yiyip yatmak sağlıklı değil. Eğer uykuya dalma probleminiz varsa 1000 e kadar sayabilirsiniz ben 300 e kadar sayıyorum 200 lerde uyuyakalıyorum. (Sağlık tavsiyesi değildir...
Top Bottom