Neler Yeni

Şu dua mesajı atanların amacı ne ?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunu atmazsan tom ve jerry laneti üstünde kalır ve jerry seni boğarak öldürür 15 gün boyunca kötü şans seninle olur

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Az önce uyandım tableti kontrol ettim bir sürü mesaj gelmiş bir bakayım dedim hepsinin içeriği bu

senden bişe isteyeceğim bunu dikkatlice oku ve moralini bozma El kayyum❤️ El vahid❤️ El melik❤️ El rahim❤️ Allah hiçbir zaman yanılmamıştır bu mesajı ben hariç 15 kişiye gönder yarın güzel bir haber alıcaksın eğer göndermezsen 15 sene şanssızlık peşini bırakmayacak bunlar Allah'ın isimleri sakın erteleme kusura ba.kma yollamak zorundayım zor degil kopyala yapıştır bna da yaptılar

1- Bu mesajları hazırlayanların amacı ne ?
2- Başka kişilere atan kişiler herhangi bir güvenlik sorunu ile karşılaşabilir mi ?
15 kişiye gönder kısmına kadar gayet samimi ve iyi dilekler içeren bir mesaj...
"15 kişiye gönder 30 kişiye gönder musibetler peşini bırakmaz" böyle hurafeleri dikkate almayınız...

saygılar
hayırlı ramazanlar

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Az önce uyandım tableti kontrol ettim bir sürü mesaj gelmiş bir bakayım dedim hepsinin içeriği bu

senden bişe isteyeceğim bunu dikkatlice oku ve moralini bozma El kayyum❤️ El vahid❤️ El melik❤️ El rahim❤️ Allah hiçbir zaman yanılmamıştır bu mesajı ben hariç 15 kişiye gönder yarın güzel bir haber alıcaksın eğer göndermezsen 15 sene şanssızlık peşini bırakmayacak bunlar Allah'ın isimleri sakın erteleme kusura ba.kma yollamak zorundayım zor degil kopyala yapıştır bna da yaptılar

1- Bu mesajları hazırlayanların amacı ne ?
2- Başka kişilere atan kişiler herhangi bir güvenlik sorunu ile karşılaşabilir mi ?
Cahillik. Bana da attılar geçen Ne Kur'an da ne de hadiste böyle bir şey var dedim cevap vermedi.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
15 kişiye göndermek yerine forumda paylaşıp yüzlerce kişiye ulaştırmak. Çok zekisin tebrik ediyorum (!)
Yakın gelecekte din diye bir şey kalmayacak zaten. Evrimin ispatlanmasına çok az kaldığını düşünüyorum. Takma böyle şeyleri. Bu tarz mesaj atanları ben engelliyorum şahsen

Son düzenleme:

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
15 kişiye göndermek yerine forumda paylaşıp yüzlerce kişiye ulaştırmak. Çok zekisin tebrik ediyorum
Yakın gelecekte din diye bir şey kalmayacak zaten. Takma böyle şeyleri. Bu tarz mesaj atanları ben engelliyorum şahsen
Nerden biliyorsun din ve inanç diye bir sey kalmayacağını böyle derken insanların kişisel alanlarına saygısızlık etmiş oluyorsun farkındasın değil mi sen git anime izle

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Nerden biliyorsun din ve inanç diye bir sey kalmayacağını böyle derken insanların kişisel alanlarına saygısızlık etmiş oluyorsun farkındasın değil mi sen git anime izle
Evrim hakkında en ufak bir bilgin yok sanırım ayrıca en sonda yazdığın şey de benim kişisel alanıma saygısızlık oluyor senin bakış açına göre. Ayrıca bilmiyorum düşüncem bu şekilde

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Evrim hakkında en ufak bir bilgin yok sanırım ayrıca en sonda yazdığın şey de benim kişisel alanıma saygısızlık oluyor senin bakış açına göre.
Evrim kanıtlandı mı hayır ayrıca ben git anime izle diyorum anime izlemenin iyi veya kötü olduğunu bildirmiyorum bunun üstüne bunu demiyorum ayrıca evrim kanıtlansa dahi insanların üzerinde oldugunu nasıl kanıtlıcan ayrıca bunu tanrının yapmadığını nerden bilcen mahekemeye veresim var ama hiç dilekçe yazmaya uğraşmıcam

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Evrim kanıtlandı mı hayır ayrıca ben git anime izle diyorum anime izlemenin iyi veya kötü olduğunu bildirmiyorum bunun üstüne bunu demiyorum ayrıca evrim kanıtlansa dahi insanların üzerinde oldugunu nasıl kanıtlıcan ayrıca bunu tanrının yapmadığını nerden bilcen mahekemeye veresim var ama hiç dilekçe yazmaya uğraşmıcam
Ne yazdığının farkında değilsin sanırım daha cevap vermeyeceğim

Tre-x

80+ Silver
15 kişiye göndermek yerine forumda paylaşıp yüzlerce kişiye ulaştırmak. Çok zekisin tebrik ediyorum (!)
Yakın gelecekte din diye bir şey kalmayacak zaten. Evrimin ispatlanmasına çok az kaldığını düşünüyorum. Takma böyle şeyleri. Bu tarz mesaj atanları ben engelliyorum şahsen
din diye bir şey kalmayacak mı ??????????

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Eğer bunları sana yapan varsa direkt engelle bir de şu vodafone şunu yaparsan 15gb veriyor turkcell 15gb veriyor 100 kişiye gönderirsen diye onları da engelle bu kişilerle arkadaşlık kurma hatta mümkünse konuşma bunlara inanan kişiler nasıl olabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,635
Son üye
liv24