15 kişiye gönder kısmına kadar gayet samimi ve iyi dilekler içeren bir mesaj...Az önce uyandım tableti kontrol ettim bir sürü mesaj gelmiş bir bakayım dedim hepsinin içeriği bu
senden bişe isteyeceğim bunu dikkatlice oku ve moralini bozma El kayyum El vahid El melik El rahim Allah hiçbir zaman yanılmamıştır bu mesajı ben hariç 15 kişiye gönder yarın güzel bir haber alıcaksın eğer göndermezsen 15 sene şanssızlık peşini bırakmayacak bunlar Allah'ın isimleri sakın erteleme kusura ba.kma yollamak zorundayım zor degil kopyala yapıştır bna da yaptılar
1- Bu mesajları hazırlayanların amacı ne ?
2- Başka kişilere atan kişiler herhangi bir güvenlik sorunu ile karşılaşabilir mi ?
Cahillik. Bana da attılar geçen Ne Kur'an da ne de hadiste böyle bir şey var dedim cevap vermedi.Az önce uyandım tableti kontrol ettim bir sürü mesaj gelmiş bir bakayım dedim hepsinin içeriği bu
senden bişe isteyeceğim bunu dikkatlice oku ve moralini bozma El kayyum El vahid El melik El rahim Allah hiçbir zaman yanılmamıştır bu mesajı ben hariç 15 kişiye gönder yarın güzel bir haber alıcaksın eğer göndermezsen 15 sene şanssızlık peşini bırakmayacak bunlar Allah'ın isimleri sakın erteleme kusura ba.kma yollamak zorundayım zor degil kopyala yapıştır bna da yaptılar
1- Bu mesajları hazırlayanların amacı ne ?
2- Başka kişilere atan kişiler herhangi bir güvenlik sorunu ile karşılaşabilir mi ?
Nerden biliyorsun din ve inanç diye bir sey kalmayacağını böyle derken insanların kişisel alanlarına saygısızlık etmiş oluyorsun farkındasın değil mi sen git anime izle15 kişiye göndermek yerine forumda paylaşıp yüzlerce kişiye ulaştırmak. Çok zekisin tebrik ediyorum
Yakın gelecekte din diye bir şey kalmayacak zaten. Takma böyle şeyleri. Bu tarz mesaj atanları ben engelliyorum şahsen
Evrim hakkında en ufak bir bilgin yok sanırım ayrıca en sonda yazdığın şey de benim kişisel alanıma saygısızlık oluyor senin bakış açına göre. Ayrıca bilmiyorum düşüncem bu şekildeNerden biliyorsun din ve inanç diye bir sey kalmayacağını böyle derken insanların kişisel alanlarına saygısızlık etmiş oluyorsun farkındasın değil mi sen git anime izle
Evrim kanıtlandı mı hayır ayrıca ben git anime izle diyorum anime izlemenin iyi veya kötü olduğunu bildirmiyorum bunun üstüne bunu demiyorum ayrıca evrim kanıtlansa dahi insanların üzerinde oldugunu nasıl kanıtlıcan ayrıca bunu tanrının yapmadığını nerden bilcen mahekemeye veresim var ama hiç dilekçe yazmaya uğraşmıcamEvrim hakkında en ufak bir bilgin yok sanırım ayrıca en sonda yazdığın şey de benim kişisel alanıma saygısızlık oluyor senin bakış açına göre.
Ne yazdığının farkında değilsin sanırım daha cevap vermeyeceğimEvrim kanıtlandı mı hayır ayrıca ben git anime izle diyorum anime izlemenin iyi veya kötü olduğunu bildirmiyorum bunun üstüne bunu demiyorum ayrıca evrim kanıtlansa dahi insanların üzerinde oldugunu nasıl kanıtlıcan ayrıca bunu tanrının yapmadığını nerden bilcen mahekemeye veresim var ama hiç dilekçe yazmaya uğraşmıcam
Şahsın dini duygularına hakaret ediyorsun sonra tartışmadan kaçıyorsun allaha emanet olNe yazdığının farkında değilsin sanırım daha cevap vermeyeceğim
din diye bir şey kalmayacak mı ??????????15 kişiye göndermek yerine forumda paylaşıp yüzlerce kişiye ulaştırmak. Çok zekisin tebrik ediyorum (!)
Yakın gelecekte din diye bir şey kalmayacak zaten. Evrimin ispatlanmasına çok az kaldığını düşünüyorum. Takma böyle şeyleri. Bu tarz mesaj atanları ben engelliyorum şahsen
Bundan binlerce yıl sonrasından bahsediyorum. Bu konular hakkında artık konuşulmayacak bence. Herkesin görüşü farklı tabidin diye bir şey kalmayacak mı ??????????