Neler Yeni

Şu dua mesajı atanların amacı ne ?

Tre-x

80+ Silver
Eğer bunları sana yapan varsa direkt engelle bir de şu vodafone şunu yaparsan 15gb veriyor turkcell 15gb veriyor 100 kişiye gönderirsen diye onları da engelle bu kişilerle arkadaşlık kurma hatta mümkünse konuşma bunlara inanan kişiler nasıl olabiliyor
hocam yalnız kalıyorum o zaman

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Az önce uyandım tableti kontrol ettim bir sürü mesaj gelmiş bir bakayım dedim hepsinin içeriği bu

senden bişe isteyeceğim bunu dikkatlice oku ve moralini bozma El kayyum❤️ El vahid❤️ El melik❤️ El rahim❤️ Allah hiçbir zaman yanılmamıştır bu mesajı ben hariç 15 kişiye gönder yarın güzel bir haber alıcaksın eğer göndermezsen 15 sene şanssızlık peşini bırakmayacak bunlar Allah'ın isimleri sakın erteleme kusura ba.kma yollamak zorundayım zor degil kopyala yapıştır bna da yaptılar

1- Bu mesajları hazırlayanların amacı ne ?
2- Başka kişilere atan kişiler herhangi bir güvenlik sorunu ile karşılaşabilir mi ?
Allahın Sıfatları ile Kandırıyorlar büyük bir Vebaldir bu Altından kalkamazlar. Kesinlikle itibar etmeyiniz,Allahın Sıfatlarıdır sevabınızı Almak icin okuyup geciniz.

rapstarjustercik

80+ Bronze
İslamı adam akıllı bilmeyen, kitabı wattpad'den okumuş kültürsüz bir tane bile kitap okumayan cahil insanların mesajları işte akrabanızsa bakın geçin değilse engelleyin geçin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Enayi avına çıkmışlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allahın Sıfatları ile Kandırıyorlar büyük bir Vebaldir bu Altından kalkamazlar. Kesinlikle itibar etmeyiniz,Allahın Sıfatlarıdır sevabınızı Almak icin okuyup geciniz.
Katılıyorum

Umut0526

80+ Silver
İnsanlar çok cahil. Arkadaşım bana da demiş ki mesajda. Bu mesajı bir kız 10 yıl önce 15 kişiye atmadı 1 yıl sonra annesi öldü ben de annemi seviyorum bu mesajı atıyorum. Sende at falan. Bazı insanlar gerçekten çok cahil. Saksıyı çalıştırmıyorlar. Böyle saçma mesajlar atıyorlar

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Saçmalık

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Az önce uyandım tableti kontrol ettim bir sürü mesaj gelmiş bir bakayım dedim hepsinin içeriği bu

senden bişe isteyeceğim bunu dikkatlice oku ve moralini bozma El kayyum❤️ El vahid❤️ El melik❤️ El rahim❤️ Allah hiçbir zaman yanılmamıştır bu mesajı ben hariç 15 kişiye gönder yarın güzel bir haber alıcaksın eğer göndermezsen 15 sene şanssızlık peşini bırakmayacak bunlar Allah'ın isimleri sakın erteleme kusura ba.kma yollamak zorundayım zor degil kopyala yapıştır bna da yaptılar

2- Başka kişilere atan kişiler herhangi bir güvenlik sorunu ile karşılaşabilir mi ?
Bunlar hala bitmedi mi ya nasıl bir kafa anlamıyorum. Çocukken ben de inanırdım yalan yok.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

''kusura ba.kma yollamak zorundayım zor degil kopyala yapıştır bna da yaptılar'' ''bna da yaptılar'' İyi bari ''de'' yi ayırmışlar.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Göndermezsen 15 yıl şanssız kalırsın :D, "kuranda mı yazıyor bu mesaj neden şanssız kalayım?" Diye düşünen yok.

Top Bottom