Arama sonuçları: *

1. Clyde

2. El Piyasa Zamları

Artar artar ama 3000 4000 birden de artmaz ya. 13K'da Suprim X yok. 1704701961 Çok aç gözlü milletiz. Alırken ucuz olsun diye uğraşıyorlar satarken kazıklamak için.
  2. Clyde

2. El Piyasa Zamları

Yahu 1 hafta önce 10 11k civarına 3080 Suprim X görürken birden bire 13 14k hatta 16k gibi absürt fiyatlara çıkmış. Tamam dolar artıyor tamam fiyatlar artıyor da bu nedir ya. Altı üstü 3080 alacaktım 3 gündür bakmadığım ilan kalmadı. Yok piyasada düzgün 3080 yok alamıyorum :D.
  3. Clyde

MSI STEAM KODLARI DAHA ÖNCE KULLANILMIŞ

Başka işlemcim yok. 1689582488 Bilgisayarcılarda da AM5 işlemciler yok.
  4. Clyde

Denedim her şeyi hiçbir şekilde çalışmıyor. Kasa açılıyor fanlar dönüyor ama işlemci ısınmıyor.
  5. Clyde

MSI MPG B650 CARBON WI-FI AMD Ryzen 9 7900 ikisi de sıfır ürün topladım kasayı bi' baktım Ez Debug ışıkları yanıyor hem DRAM hem CPU. İşlemci ısınmıyor.
  6. Clyde

Anakartım işlemciyi görmüyor diye servise yolladım 2 haftadır ses seda yok mail atıyorum ona da bakan yok şikayet edeceğim en son.
  7. Clyde

Ticket attım bir şekilde bakalım ne olacak. Bundan önce de 200 TL kazanmıştım bir sorun olmamıştı. Şuan ki kodların hiçbirisi çalışmıyor.
  8. Clyde

Hesabım var ama TR'de müşteri hizmetleri yok şaka gibi. Yabancı siteden girince çıkıyor ama yine TR sitesine atıyor. Servisleri kadar siteleri de kötü.
  9. Clyde

Shout Out kampanyası ile 500 TL Steam Kodu kazandım. Kodlar geldiği gibi girdim fakat 5 kodun hepsi de kullanılmış olarak gözüküyor. Msi o kadar kötü bir sitesi var ki müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamıyorum. Sürekli foruma atıyor müşteri hizmetleri yok. Ne yapabilirim nereden ulaşabilirim...
Top Bottom