Neler Yeni

2. El Piyasa Zamları

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Yahu 1 hafta önce 10 11k civarına 3080 Suprim X görürken birden bire 13 14k hatta 16k gibi absürt fiyatlara çıkmış. Tamam dolar artıyor tamam fiyatlar artıyor da bu nedir ya. Altı üstü 3080 alacaktım 3 gündür bakmadığım ilan kalmadı. Yok piyasada düzgün 3080 yok alamıyorum :D.

Ekler

• images.jpeg-4.jpg
    images.jpeg-4.jpg
    5.7 KB · Hit: 28

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Tümay
Her yıl olan şeyler asgari ücret artıyor market fiyatları artıyor 2. el ürünler de artıyor. Marketlere zam geldi mi dikkat etmedim ama kesin gelmiştir dolayısıyla satıcının da fiyatı arttırması mantıklı oluyor.

-nisay

80+ Bronze
marketler her gün bir ürünün etiketini 30-70 kr arası artırıyor. zam geldi diye her şeyin fiyatını artırıyorlar. araba fiyatları düşüşte galiba sadece. milletin gözü doymuyor.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her yıl olan şeyler asgari ücret artıyor market fiyatları artıyor 2. el ürünler de artıyor. Marketlere zam geldi mi dikkat etmedim ama kesin gelmiştir dolayısıyla satıcının da fiyatı arttırması mantıklı oluyor.
Artar artar ama 3000 4000 birden de artmaz ya. 13K'da Suprim X yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

marketler her gün bir ürünün etiketini 30-70 kr arası artırıyor. zam geldi diye her şeyin fiyatını artırıyorlar. araba fiyatları düşüşte galiba sadece. milletin gözü doymuyor.
Çok aç gözlü milletiz. Alırken ucuz olsun diye uğraşıyorlar satarken kazıklamak için.

Top Bottom