Arama sonuçları: *

1. Connex

ARKADASLAR BORC NERDEN ALABİLİRM

700 tl para lazım acıl kredi kartımda yok nereden bulurum
  2. Connex

Nerden borç alabilirim acilll

Arkadaşlar 1300 TL lik alacağım var şuan uygun fiyatta benim param hafta içi gelicek o gelene kadar satılır bunu nasıl alabilirim 1300 borç bankadan yazıyom vermiyor
  3. Connex

Balık nasıl beslemeliyim

neyde besliyim
  4. Connex

Balık nasıl beslemeliyim

Tamamdır sağol
  5. Connex

Balık nasıl beslemeliyim

Sağol
  6. Connex

Balık nasıl beslemeliyim

Arkadaşlar merhaba balık beslemek istiyorum hangi balık türleri beslemeliyim nasıl besleniyor bilen biri yardım edebilir mi nasıl fanus almalıyım vs ilk defa beslicem yardımcı olur musunuz
  7. Connex

Ups kargo 1 haftadir ürünümü getirmiyor

Arkadaşlar servisten kulaklığın gelicekti ups vermişler o kadar gıcık bi kargoki anlatamam 1 haftadır kargo gelicek eve gelmişler ne arayan var ne kapıyı çalan evde yok diyip gitmis şubeye gittim burda yok başka şube dedi müşteri hizmetleri kargon orda diyor şube burda değil başka yerde diyor...
  8. Connex

Hangi banka kredi verir

Tasit ha 1670314736 Benimki ihtiyaç verir herhalde
  9. Connex

Hangi banka kredi verir

Arkadaşlar ben typ den ise başladım 1 ay oldu Bankadn kredi çeksem verir mi veya hangi bankalar verir Pc topladım için kredi almam lazım yoksa zor duruma dusucem Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
  10. Connex

Typ isten çıkarır mi

Olm dalga geçme ciddi konu
  11. Connex

Typ isten çıkarır mi

Typ de çalışıyom işe girdim Kredi çekicem bu typ de ödeyememe gibi sorun olur mu çıkarırlar mi maaş yatirmamazlik yaparlar mi ortada kalmayim
  12. Connex

Nargile takımı önerir misiniz

Arkadaşlar merhaba ilk defa nargile almaya karar verdim 150 TL yada 200 TL ye kadar nargile takımı önerir misiniz Nasıl içilir nasıl hazırlanır ne kullanılmalı bilen biri söyleyebilir mi teşekkürler
Top Bottom