Neler Yeni

Balık nasıl beslemeliyim

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Arkadaşlar merhaba balık beslemek istiyorum hangi balık türleri beslemeliyim nasıl besleniyor bilen biri yardım edebilir mi nasıl fanus almalıyım vs ilk defa beslicem yardımcı olur musunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar merhaba balık beslemek istiyorum hangi balık türleri beslemeliyim nasıl besleniyor bilen biri yardım edebilir mi nasıl fanus almalıyım vs ilk defa beslicem yardımcı olur musunuz
Küçükken beslemiştik ama türünü vs hatırlamıyorum ama koku yapıyordu baya. Rahatsız olacak biri varsa bilgin olsun.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Lapistes besle.Zor değil balık beslemek ama kesinlikle üstü açık yuvarlak fanuslarda besleme adam gibi akvaryum al.İlk lapisteslerimden biri hamileydi cahilliğime geldi üstü açık fanusta besledim fanustan zıplayıp ölmüș hayvan.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Lapistes besle.Zor değil balık beslemek ama kesinlikle üstü açık yuvarlak fanuslarda besleme adam gibi akvaryum al.İlk lapisteslerimden biri hamileydi cahilliğime geldi üstü açık fanusta besledim fanustan zıplayıp ölmüș hayvan.
Tamamdır sağol

Berkarda

80+ Silver
balık yemi ile beslenir

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

NightWish2434

80+ Silver
Beta balığı çok iyi tek yaşayacak ama. Başlamak için uygun çünkü cam parçasında bile yaşar. Bakımıda kolay şeklide harika

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
büyük akvaryum hayvanlara eziyet etme türe göre yem değişir (ekstra soru varsa sorabilirsin)

Talhafe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efetalha
japon balığı öneririm fiyatı 25-35 tl arası oluyor genellikle. Ve en az 20 litrede bir akvaryum almalısın. ve Japon balığının bakımı çok kolaydır. 1 haftada bir akvaryum suyunun %30 unu değiştir.(akvaryum büyükse daha az sıklıkla değiştirebilirsin)
büyük bir akvaryum istiyorsan ikinci el bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beta balığı çok iyi tek yaşayacak ama. Başlamak için uygun çünkü cam parçasında bile yaşar. Bakımıda kolay şeklide harika
küçük bir yerde beslese hayvana eziyet olur. Beta için en az 5 litre gerek.

NightWish2434

80+ Silver
Top Bottom