Balık nasıl beslemeliyim

Connex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Arkadaşlar merhaba balık beslemek istiyorum hangi balık türleri beslemeliyim nasıl besleniyor bilen biri yardım edebilir mi nasıl fanus almalıyım vs ilk defa beslicem yardımcı olur musunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar merhaba balık beslemek istiyorum hangi balık türleri beslemeliyim nasıl besleniyor bilen biri yardım edebilir mi nasıl fanus almalıyım vs ilk defa beslicem yardımcı olur musunuz
Küçükken beslemiştik ama türünü vs hatırlamıyorum ama koku yapıyordu baya. Rahatsız olacak biri varsa bilgin olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Lapistes besle.Zor değil balık beslemek ama kesinlikle üstü açık yuvarlak fanuslarda besleme adam gibi akvaryum al.İlk lapisteslerimden biri hamileydi cahilliğime geldi üstü açık fanusta besledim fanustan zıplayıp ölmüș hayvan.

Lapistes besle.Zor değil balık beslemek ama kesinlikle üstü açık yuvarlak fanuslarda besleme adam gibi akvaryum al.İlk lapisteslerimden biri hamileydi cahilliğime geldi üstü açık fanusta besledim fanustan zıplayıp ölmüș hayvan.
Tamamdır sağol

balık yemi ile beslenir

Beta balığı çok iyi tek yaşayacak ama. Başlamak için uygun çünkü cam parçasında bile yaşar. Bakımıda kolay şeklide harika

büyük akvaryum hayvanlara eziyet etme türe göre yem değişir (ekstra soru varsa sorabilirsin)

japon balığı öneririm fiyatı 25-35 tl arası oluyor genellikle. Ve en az 20 litrede bir akvaryum almalısın. ve Japon balığının bakımı çok kolaydır. 1 haftada bir akvaryum suyunun %30 unu değiştir.(akvaryum büyükse daha az sıklıkla değiştirebilirsin)
büyük bir akvaryum istiyorsan ikinci el bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beta balığı çok iyi tek yaşayacak ama. Başlamak için uygun çünkü cam parçasında bile yaşar. Bakımıda kolay şeklide harika
küçük bir yerde beslese hayvana eziyet olur. Beta için en az 5 litre gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,287
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri