Küçükken beslemiştik ama türünü vs hatırlamıyorum ama koku yapıyordu baya. Rahatsız olacak biri varsa bilgin olsun.Arkadaşlar merhaba balık beslemek istiyorum hangi balık türleri beslemeliyim nasıl besleniyor bilen biri yardım edebilir mi nasıl fanus almalıyım vs ilk defa beslicem yardımcı olur musunuz
Tamamdır sağolLapistes besle.Zor değil balık beslemek ama kesinlikle üstü açık yuvarlak fanuslarda besleme adam gibi akvaryum al.İlk lapisteslerimden biri hamileydi cahilliğime geldi üstü açık fanusta besledim fanustan zıplayıp ölmüș hayvan.
Beta balığı çok iyi tek yaşayacak ama. Başlamak için uygun çünkü cam parçasında bile yaşar. Bakımıda kolay şeklide harikaArkadaşlar merhaba balık beslemek istiyorum hangi balık türleri beslemeliyim nasıl besleniyor bilen biri yardım edebilir mi nasıl fanus almalıyım vs ilk defa beslicem yardımcı olur musunuz
Akvaryumneyde besliyim
küçük bir yerde beslese hayvana eziyet olur. Beta için en az 5 litre gerek.Beta balığı çok iyi tek yaşayacak ama. Başlamak için uygun çünkü cam parçasında bile yaşar. Bakımıda kolay şeklide harika
Kornişon turşu kavanozu da demedim tabii ki. Orta boy bir fanus yeterli olacaktırküçük bir yerde beslese hayvana eziyet olur. Beta için en az 5 litre gerek.