Arama sonuçları: *

1. Daaker

Hayattan sıkıldım bir öneriniz varmı?

metekral ben 18 yaşındayım hala ezbere çarpım tablosu bilmiyorum çokta takmaya gerek yok bunu kafana
  2. Daaker

13 Yaşında çalışabilirmiyim?

inşaat olmaz ama sanayide berberde vb. yerlerde çıraklık yapilabilir veyahut garsonluk yapılabilir
  3. Daaker

Ünlü Fareyi Bulur musunuz?

eline birde bunlarin yazı yazan karton falan tutusturuyorlar cok tatlı hayvanlar valla
  4. Daaker

Ünlü Fareyi Bulur musunuz?

bumu dost
  5. Daaker

1-5 nisan üsküp gezisi bildirisi

gezi nerden dost yani hangi kurum vb. ile gidiyorsun
  6. Daaker

Doğum gününde hediye önerisi

ilgi alanları ailenin bütçesin vb. birsürü durum var mesela benim için araba ehliyetine yazılmak bile bir hediye ama kimisi zorunlu bir şey olarak görebilir
  7. Daaker

Çok fazla arkadaşım yok takipleşelim?

40 takipciye tamamladim hocam
  8. Daaker

Boyum daha uzar mı ?

çok aham şaham bir boy beklemeyin muhtemelen abinizin boylarında olursunuz babanızdan uzun olursunuz muhtemelen gerisi beslenme uyku falan filan
  9. Daaker

Amd 7500f kule tipi soğutucu önerilerine açığım

bu soğutucu kesinlikle işinizi görür. forumda bunun tek fanli versiyonu çok tutuldu o da 1000 tl olsa gerek aralarında da çok bir derece farkı yok diye biliyorum
  10. Daaker

Hala muzik ve resim in haram oldugu hakkinda konu acanlar var :))

bahsettiğiniz kitaplık bir şey yok inançsız birisi olarak çok net bir şekilde kendi fikirlerimi katmadan şunu söyleyebilirim ki eğer kur'an ilahi bir güç yani Allah tarafından yazıldı ise ve hepimiz de bu ilahi gücün aklımızın almayacak kadar zeki, ileri görüşlü(geleceği bilme) ve güçlü (yaratma...
  11. Daaker

Ölüm Korkusunu Nasıl Yenebilirim?

dediğin gibi bence de dinler insanları yönetmek icin ortaya atılmış bir şey oyuzden de cennet vaatlerinin sebebi anlaşılır oluyor. eğer bir dini inancın yoksa (ki yok gibi duruyor) bu tarz korkuların olması normal sayılabilir ama ölüm işin aslında korkulacak bir şey değil korkutucu olan acılı...
  12. Daaker

Büyüme geriliği hastalığına doktor bakar mı?

kanka şöyle söyleyeyim dedem 185 falan teyzem 178 gibi ananemde 175 falan sanırsam ama annem 158 burda şaşırtıcı bir şey yok hele senin sadece 5 cm eğer babandan uzunsan gayet iyisindir
  13. Daaker

Büyüme geriliği hastalığına doktor bakar mı?

boy yaş oranınız gayet ortalama zaten niye ilaç versin ki? devlet o boydan sonra yardım ediyorsa bende gideyim 185 falan yapsinlar beni bari
  14. Daaker

18 yaş altı vatan bilgisayar/ monster / itopya gibi yerler ?

zimcir fast food yerleri alıyor diye biliyorum ama vatan gibi elektronik ürün şirketleri alır mı bilmiyorum maalesef
  15. Daaker

Yurt Dışından Gelen Arkadaşa PC Soğutucu Hediye Etsem Gümrük Sıkıntı Çıkarır Mı?

hocam dediğinizi tam anlamadım lakin arkadaşın getirdiği ürünler açılmış kullanılmış tarzda ya da böyle çokça getirmiyor ya da götürmüyorsa sorun cikarmazlar.
  16. Daaker

Abi tavsiyesi lazım yardım

3 sene önce bakkalda kıvırcık saçlı bir kız görmüştüm bende onla olsun isterdim ama kızı bidaha göremedim boşver koygote
  17. Daaker

Abi tavsiyesi lazım yardım

iyi yapmışsın kral bu isimden hayır gelmiyor zaten benimde ilk kız arkadaşımın adı yağmurdu sizin konuşma gibi aynı ama tek sorun sevgiliydim bi sure cabaladim sonra saldim
  18. Daaker

Sarı Siteye Girme Saati Geldi

sarı sitedeki anlamsız fiyatları ve ülke ekonomisini görmek artık beni yoruyor açıyorum yabancı siteleri bakıyorum 5/10 bin birime güzel arabalara dalgama bakıyorum
  19. Daaker

Merhaba stajda cok sıkılıyorum ve uykum geliyor

e dostum adamlar iş vermiyorsa ne yapacaksın ağaç gibi dikilecek misin ya telefonda bir oyun oynayacaksin ya instagram tiktok youtube takilacaksin ya da kitap okuyacaksin başka aktivite yok zaten
  20. Daaker

Merhaba stajda cok sıkılıyorum ve uykum geliyor

makine ve tasarim teknolojileri okuyorum solitare ve diğer kağıt oyunlarını bilmeyen ben sıkıntıdan bilgisayar atolyesinde kağıt oyunları uzmanı olmuştum denenebilir
Top Bottom