Dark freezer x123 Duo kullanıyorum bu işlemci için. Fazlasıyla yetiyor tavsiye ederim.1500 tl bandında beni idare etsin yeter zaten çok oyun oynayan biri değilim
ona artık o kadar para verilmezDark freezer x123 Duo kullanıyorum bu işlemci için. Fazlasıyla yetiyor tavsiye ederim.
Ben aldığımda 600TL'di. Şimdi ne kadar bilmiyorum.ona artık o kadar para verilmez
Ben aldığımda 600TL'di. Şimdi ne kadar bilmiyorum.
x123 şuan çok pahalı assasin sprit 120 plus v2 çok daha mantıklı bu bütçedeBen aldığımda 600TL'di. Şimdi ne kadar bilmiyorum.
o zaman ay başında assasin sprit 120 plus v2 alıcam gibi duruyor zaten serin çalışsa yeterx123 şuan çok pahalı assasin sprit 120 plus v2 çok daha mantıklı bu bütçede
ben soğutucu takmayı biliyorum ama yinede almadan önce bir sormak istiyorum genelde hep intel işlemcilere saktım soğutucu bu amd işlemcilerde kule tipi soğutucu takarken anakartın alt tarafına metal plaka denen aparatmı neyse onu takmak gerekiyormu yoksa direk kenardan vidalımıx123 şuan çok pahalı assasin sprit 120 plus v2 çok daha mantıklı bu bütçede