Neler Yeni

Boyum daha uzar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
Hocam, OMEGA 3 tavsiyesi hakkında bilgim olmadığı için tavsiye vermem doğru olmaz. Hap almak yerine balık yeseniz daha etkili olacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün foruma birisi konu açmış. Belki, o hocamız size yardımcı olabilir. Ona sormayı deneyebilirsiniz.
Bakicagim konuya

Hocam, OMEGA 3 tavsiyesi hakkında bilgim olmadığı için tavsiye vermem doğru olmaz. Hap almak yerine balık yeseniz daha etkili olacağını düşünüyorum.

Bugün foruma birisi konu açmış. Belki, o hocamız size yardımcı olabilir. Ona sormayı deneyebilirsiniz.
Hocam dediğiniz konu linkini atabilir misiniz bulamiyorum

Son düzenleme:

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Göktuğ Demircan
çok aham şaham bir boy beklemeyin muhtemelen abinizin boylarında olursunuz babanızdan uzun olursunuz muhtemelen gerisi beslenme uyku falan filan

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
...
Bugün rapor geldi d vitamin normali 20-80 miş benimki 7.85 çıktı ayrıca çinkoda 72.6-127 miş benimki 71 çıktı bizde D vitamini takviyesi ve çinko takviyesi aldık sizce başka ne yapayim
Gerisini Allah'a bırakın. Beklemekten başka çare yok. Bu arada ortopediye gittiniz mi? Veya şöyle söyleyeyim; Büyüme plaklarınız kapalı mı diye baktırdınız mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
Gerisini Allah'a bırakın. Beklemekten başka çare yok. Bu arada ortopediye gittiniz mi? Veya şöyle söyleyeyim; Büyüme plaklarınız kapalı mı diye baktırdınız mı?
Onun için randevu almaya çalışıyoruz arıyoruz alicaz en yakın zamanda baktırmak için

Ben 16 yaşındayım kemik yaşım 14-15 çıkabilir mi ?

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
...
Ben 16 yaşındayım kemik yaşım 14-15 çıkabilir mi ?
Çıkabilir. Daha fazla da çıkabilir, daha az da çıkabilir. Aklınızda olan soruları dokotorunuza sorabilirsiniz. Şimdiden düşünüp soruları yazmakta ve zamanı gelince doktora sormakta fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
Çıkabilir. Daha fazla da çıkabilir, daha az da çıkabilir. Aklınızda olan soruları dokotorunuza sorabilirsiniz. Şimdiden düşünüp soruları yazmakta ve zamanı gelince doktora sormakta fayda var.
Umarım daha düşük çıkar inşallah

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Alperen Yılmaz
16 yaşındayım yeni girdim boyum 1.67 henüz sakalım falan çıkmadı çok 2-3 tane tüy var o kadar babam 1.72 abim 1.75 anne 1.65 dayım 1.75. size sorucagim soru şu boyumu nasıl uzatabilirim yumurta sevmiyorum veya karnabahar sebze sevmem ve yemiyorum boyumu uzatmam için onerebileceginiz hap veya bir şey varmı ya da bir şey yapmasan da uzar mı ailedeki çoğu kişi 1.72 ve üstü.
NOT : HER GÜN AZ DA OLSA BARFİKS VE ŞINAV ÇEKİYORUM AKSATMADAN.
1.80 olman bile zor ordan hesap et

Clayz

80+ Silver
Bugün rapor geldi d vitamin normali 20-80 miş benimki 7.85 çıktı ayrıca çinkoda 72.6-127 miş benimki 71 çıktı bizde D vitamini takviyesi ve çinko takviyesi aldık sizce başka ne yapayim
bunların harıcınde boyunun max ne kadar uzıcagını soylemedımı konuyu kaydetmıstım onceden sımdı bı bakıyım ddedım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
bunların harıcınde boyunun max ne kadar uzıcagını soylemedımı konuyu kaydetmıstım onceden sımdı bı bakıyım ddedım
Sende abin civarlarında olursun dedi sen uzarsin daha gençsin fln dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,014
Üyeler
170,449
Son üye
Ramazan..
Top Bottom