Arama sonuçları: *

1. Dash Zeus

Untulan çizgi filmler

Cesur korkak köpek.
  2. Dash Zeus

Forum Profil foto net değil

1694183969 Bu ikisinden biri işine yarar mı?
  3. Dash Zeus

Forumdaki psikolog arkadaşlar yardım edebilir mi? çözümü nedir?

Hocam size tavsiyem margot robbie hocamın dediği gibi pc'yi kaldırıp konfor alanınızı bozmanız gerekiyor. 1 hafta boyunca erken yat ve erken kalk. Spor yapmayı çalış,gitar çalmayı dene vb. Yani demek istediğim şey 1 hafta bile olsa farklı bir hayat yaşa. Eğer sevmezsen eski haline...
  4. Dash Zeus

Forumdaki psikolog arkadaşlar yardım edebilir mi? çözümü nedir?

Hocam kendinize yeni bir hobi edinin. Düşüncelerinize yazın eğer hoşunuza giderse yaşadığınız durumdan dolayı hisslerinize ve düşüncelerinize bakarak bir hikaye yazmaya çalışın.
  5. Dash Zeus

✋ Askere Gidiyorum Hakkınızı Helal Edin ✋

Hocam yolunuz açık olsun.
  6. Dash Zeus

Wallpaper önerisi :DD

7. Dash Zeus

Ne zaman Bronze Rütbe Olurum?

Bekle,gelir.
  8. Dash Zeus

Mevzular Açık Mikrofon Sophia Tanıtım Yayınlandı

Fragmanı izledikten sonra aklıma bu sahne geldi.
  9. Dash Zeus

HAARP Gemisi istanbul kıyılarındaymış ve bu haftalarda deprem olacağı söyleniyor

Hocam lütfen böyle saçmalıklara inanmayın. Gidin Tarihi araştırın komplo teorileriyle bir yere varamazsınız.
  10. Dash Zeus

HAARP Gemisi istanbul kıyılarındaymış ve bu haftalarda deprem olacağı söyleniyor

Aklını peynir ekmekle yemeyen birisi bir geminin deprem tetikleyemeceğini bilir. O yakınını söyle Türkiye nato ülkesi. O kadar derin siyettin içinde olduğu halde bunu bilmiyor muymuş? Milleti kandırmaktan başka işleri yok.
  11. Dash Zeus

Çok değer verdiğin hayvanların ölmesi

Hocam bu tarz durumlara alısmak için stoacılığı araştırmanıza öneririm. Hocam bu arada siz üzerinizde uğursuzluk yok.
  12. Dash Zeus

Herkes şu anda dinlediği şarkının sözlerini yazsın

Şarkı: Like a Stone And on my deathbed I will pray To the gods and the angels Like a pagan to anyone Who will take me to heaven To a place I recall I was there so long ago The sky was bruised The wine was bled And there you led me on Yakaracağım ölüm döşeğindeyken Tanrılara ve meleklere, Bir...
  13. Dash Zeus

Geceye bir şarkı bırak

https://deezer.page.link/Uue7jq3RthyAxn7n7
  14. Dash Zeus

Rüyamda Kıyameti Görüyorum

Hocam normal aynı bize anlatıldığı gibi büyük taht gibi bir şeyin üzerinde oturan yaşlı görünümlü saydam bir tanrıydı. Tabi bu normal bir rüya küçükken bize anlatılan hikayelerin birazcık da olsa değişik haliydi. Tanrının insan gibi olduğunu sadece insanlar düşünür. Çokta kafaya takmamak...
  15. Dash Zeus

Rüyamda Kıyameti Görüyorum

Olabilir, normal bir şey. Küçükken ben de rüyamda tanrıyı görüyordum, en azından türkçe konuşuyordu.
  16. Dash Zeus

Muhabbet kuşu yaklasık öldükten 10 saat sonra kalp masajı yapılırsa dirilirmi

Kesişen yollar iblisi ile anlaşma yapmalısın.
  17. Dash Zeus

Panteizm inancı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Doğru hocam. İşte ben bunu karşıyım bu dinler dayatılmasın şuan mitolojilere olduğu gibi orada dursun isteyen inansın istemeyen inanmasın. Benim bu dinler hakkında konuşma sebebim bu bu din ne zaman toplumu dayatılmaktan vazgeçilir ve herkes kendi inancını başka kişileri dayatmaz o zaman ben de...
  18. Dash Zeus

Koymadığımı ve ne durumda aynı kefeye koyduğumu söyledim.
  19. Dash Zeus

Haklısınız hocam.
  20. Dash Zeus

Baktım bir şey yok.
Top Bottom