Neler Yeni

Rüyamda Kıyameti Görüyorum

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Mert
Bazen rüyamda kıyamet koptuğunu görüyorum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende rgb pikaçu görüyorum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Nasıl bir șeydi?
Hocam normal aynı bize anlatıldığı gibi büyük taht gibi bir şeyin üzerinde oturan yaşlı görünümlü saydam bir tanrıydı.
Tabi bu normal bir rüya küçükken bize anlatılan hikayelerin birazcık da olsa değişik haliydi. Tanrının insan gibi olduğunu sadece insanlar düşünür. Çokta kafaya takmamak gerekiyor.

Gücü yetiyorsa çarpsın. Peki neden çarpıyor? ben küçükken gördüğüm bir rüyayı anlattım.

Hocam sizin rüyanız tamamen normal bundan 6-7 ay önce çok fazla can kaybıyla bir doğal afet atlattık. Yardımlar yetismedi. Istabulun hali ortada uzmanlar önlem alın diye diye dillerinde tüy bitti. Küçükken de kıyamet anlatıla anlatıla bu zamanlarda rüyanda kıyameti görmen sonderece normal.

Son düzenleme:

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
etkilelenmissindir biseyden normal bisey

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam kafanın içi böyle şeylerle doluysa gayet normal. Bilinçaltı rüya denir. Kafanı dağıtmaya bak hocam rahatla.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
İsmi ismi.
Hocam normal aynı bize anlatıldığı gibi büyük taht gibi bir şeyin üzerinde oturan yaşlı görünümlü saydam bir tanrıydı.
Tabi bu normal bir rüya küçükken bize anlatılan hikayelerin birazcık da olsa değişik haliydi. Tanrının insan gibi olduğunu sadece insanlar düşünür. Çokta kafaya takmamak gerekiyor.

Gücü yetiyorsa çarpsın. Peki neden çarpıyor? ben küçükken gördüğüm bir rüyayı anlattım.

Hocam sizin rüyanız tamamen normal bundan 6-7 ay önce çok fazla can kaybıyla bir doğal afet atlattık. Yardımlar yetismedi. Istabulun hali ortada uzmanlar önlem alın diye diye dillerinde tüy bitti. Küçükken de kıyamet anlatıla anlatıla bu zamanlarda rüyanda kıyameti görmen sonderece normal.
Hocam kimse tanrıyı benim gibi düşünmemiştir niye böyle bilmiyorum ama ben ağaç gibi görmüştüm :D

Olsun ben rüyalarımda o kadar şansızım ki kıyamet kopmadan önce sevdiğim kıza açılmışımdır evet demiştir kıyamet kopmaya başlamıştır :D

Top Bottom