Merdonaldo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 384
Bazen rüyamda kıyamet koptuğunu görüyorum
Nasıl bir șeydi?Olabilir, normal bir şey.
Küçükken ben de rüyamda tanrıyı görüyordum, en azından türkçe konuşuyordu.
Olabilir, normal bir şey.
Küçükken ben de rüyamda tanrıyı görüyordum, en azından türkçe konuşuyordu.
Olabilir bunda bir problem yok. Çok kafana taktıysan bir hocaya git.Bazen rüyamda kıyamet koptuğunu görüyorum
Hocam normal aynı bize anlatıldığı gibi büyük taht gibi bir şeyin üzerinde oturan yaşlı görünümlü saydam bir tanrıydı.Nasıl bir șeydi?
Gücü yetiyorsa çarpsın. Peki neden çarpıyor? ben küçükken gördüğüm bir rüyayı anlattım.Çarpılcanya
Hocam kafanın içi böyle şeylerle doluysa gayet normal. Bilinçaltı rüya denir. Kafanı dağıtmaya bak hocam rahatla.
Hocam çok anlamıyorum da nedir o ?Ben zaten gizli ilimlerle ilgileniyorum
Hocam kimse tanrıyı benim gibi düşünmemiştir niye böyle bilmiyorum ama ben ağaç gibi görmüştümHocam normal aynı bize anlatıldığı gibi büyük taht gibi bir şeyin üzerinde oturan yaşlı görünümlü saydam bir tanrıydı.
Tabi bu normal bir rüya küçükken bize anlatılan hikayelerin birazcık da olsa değişik haliydi. Tanrının insan gibi olduğunu sadece insanlar düşünür. Çokta kafaya takmamak gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gücü yetiyorsa çarpsın. Peki neden çarpıyor? ben küçükken gördüğüm bir rüyayı anlattım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin rüyanız tamamen normal bundan 6-7 ay önce çok fazla can kaybıyla bir doğal afet atlattık. Yardımlar yetismedi. Istabulun hali ortada uzmanlar önlem alın diye diye dillerinde tüy bitti. Küçükken de kıyamet anlatıla anlatıla bu zamanlarda rüyanda kıyameti görmen sonderece normal.