Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Çok hayvan besledim küçüklüğümden beri(Civciv,Ördek,Kuș,balık,köpek,kaplumbağa)ve artık kendimden șüphe duyuyorum üzerimde uğursuzluk mu var diye.Beslediğim hayvanlarıma ne kadar değer gösterirsem kısacık ömürleri oldu hep o yüzden hayvan sorumluluğu almıyorum artık.Civciv ve ördeğimiz varken küçüktüm 7-8 yașlarında sevmek dıșında ilgilenmiyordum.Onlar uzun yașadı kesildiler kurbanda sonra.Hayvan sevgisi büyüyünce bende ilgilenmeye bașladım daha çok.Muhabbet kușumuz oldu ilk yavruydu aldığımızda. Çok özen gösterdim ona sevdim.Kafeste olmasına sürekli içim elvermiyordu(Besleyen arkadașlarım var hayvanlar ömrünü kafeste geçiriyor)O yüzden akșam hariçleri hep salıktı evde uçar dururdu 1 yașındayken uçarken kafasını duvara çarptı bir süre sonrara öldü.Balık besledim aynı șekilde çok özen gösterdim 3 lapistesim vardı bir gün suyunu değiștirirken atladı kovadan ben yakalayana kadar nefessizlikten öldü.Kaplumbağa besledim yine aynı özenle Mantara yakalandı öldü.Bunlardan sonra artık hayvanlarla ilgilenmemeye bașladım Șuan Jack Russel besliyoruz bakımını kardeșim yapıyor ben gelip geçerken seviyorum sadece ve hala yașıyor.Dediğim gibi saçma ama üzerimde uğursuzluk olduğunu düșünüyorum içimi dökeyim dedim.