Arama sonuçları: *

1. DeadPix

Yediğiniz en pahalı kazık hangi üründü ne ve ne kadardı?

2018 kasımda imzadaki sistemi 5500 TL ye almıştım Vatanbilgisayardan 8 gb 2400mhz versiyonunu
  2. DeadPix

Kaykaya Yeni Başlayana Cruiser Önerisi?

WaveBoardı belirli yerlerde sürebilirim ama cruiserları heryerde sürebilirim. Kaykay sürmeyi biliyorum.
  3. DeadPix

Cruiser önerisi istemiştim sizin dediğiniz WaveBoard
  4. DeadPix

Merhaba herkese ben ağır kaykay bağımlısıyım ilkokula falan giderken sürüyodum eğlencesine. Tabi Türkiyede spor olarak sadece "FUTBOL" olduğu için babam da beni futbola gönderip kaykay hevesimi almıştı benden. Şimdi ise kaykayımı alıp biyerlere gitmek istiyorum. Başlangıç için ne önerirsiniz...
  5. DeadPix

Tiering System|Tier Sistemi Nedir?|Kurgusal Evren Karakterleri Karşılaştırmak

Eline sağlık garip konu ama güzel.
  6. DeadPix

İtopya test ve montaj hizmeti

WOAH!?
  7. DeadPix

Nasıl mesajıma sansür yaparım

8. DeadPix

Videosunu çektiğim ürünü internette bulamıyorum

Hangi site olduğunu bilmiyorum 1622464618 Wp den gönderdiğim için kalite baya kötü ama anlamıyor google 1 ay önce baktığım bişeydi o yüzden geçmişten bulmam zor ama deniyim 1622464744 Yok geçmişte bulamadım
  9. DeadPix

Videosunu çektiğim ürünü internette bulamıyorum

Merhaba herkese köpeğime tasma alcaktım fikir için aileme videolarını gönderdim ama şimdi ise ürünü ve siteyi bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Video nasıl koyacağımı bilemedim DRIVE linki bıraktım umarım yanlış bişey yapmamışımdır
  10. DeadPix

Kanal Türkiye Projesi!

Bartın üzerinden deniz yolu açarsan deniz temizlenir ve Ankarayı Karadenize bağlarsın bu da ilk olur tek il 2 Bölge.
  11. DeadPix

İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

bruhhhh...
  12. DeadPix

Donanım arşivi abdullah abi video saatleri

Abi yanlış konu :D
  13. DeadPix

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

10. SINIFTA ALEV TOPU YAPMIŞTIM Ben meslek lisesinde okudum. 10. sınıfta salı ve perşembe günleri saat 13.30 da okula gidiyoduk saat 20.00 da çıkıyoduk. O zamanlarda okulda sıkılıyoz arkadaşlarla sürekli masatenisi oynuyoz raketi topu evden getiriyodum. Sondan 2. tenefüsteydik topumuz içine...
  14. DeadPix

(ÇÖZÜLDÜ)Oyunda klip alma uygulaması?

https://www.gifyourgame.com/ Ekran kartın nedir?
  15. DeadPix

Adidas ayakkabı Nike kutudan çıktı

Korayspor güvenilirdir. Aynı Barçın gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca belki takip ediyorsunuzdur Somer Sivrioğlu Masterchefte giydiklerinin hesaplarını bırakıyordu ayakkabıları genelde Korayspor oluyor.
  16. DeadPix

Yeni kaykay önerisi.

Cruiser board bakabilirsiniz teklerleklerinin büyüklüğü sayesinde hem hız hemde tırtıklı yollarda bile sürebilirsiniz. Eğer bütçeniz fazla ise Quicksilver in amazonda satılan cruiser boardları var onlardan alabilirsiniz. Ama bütçem az dersenin dechetlondaki cruiser boardlara bakabilirsiniz
  17. DeadPix

Aile baskısiyla %50 körlük gecirmek

TROLL KONUUU
  18. DeadPix

Ne cezası direk ban bunun olayı belki para içi yapıyodur derim ama sordum adama
  19. DeadPix

Şimdi arkadaşlarına yazcak BeYLer bAkIN DOnaNıM ArŞİvİ FORumU NasIL TRollEDim 15 sayFAlık KoNu Oldu eeeheeheehee
Top Bottom