Neler Yeni

İtopya test ve montaj hizmeti

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Anakartın hdmi girişi lazım oldu. Tam takacaktım ki şu manzaraya bakın.

468EB06D-CC4B-442E-86F6-E4C98264FBCA.jpeg
İtopya test ve montaj hizmeti.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Ne olmuş ki ? (cidden soruyorum anlamadım)

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdmi portuna bak. 2 adet diş var. Arka kapağın dişini büküp hdmi portunun yanına yerleşmesi lazım. Portun içine sokmuşlar. Hdmi takmak zorunda kaldım. Ama takamıyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Alıntıyı görüntüleİtopya test ve montaj hizmeti.
Ekran kartımın üstündeki jelatinleri sökmeden montajlamışlardı ramleri yanlış yuvalara takmışlardı anakart tüm vidalarından kasaya montajlamamışlardı ek olarak özel plakalı soğutma ssd yeri varken ekran kartının hemen altındaki düz yere ssd mi takmışlardı. Ayrıca güç kaynağının kablosunuda koymamışlardı bilgisayar çalıştığına şükür etmek lazım.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Ekran kartımın üstündeki jelatinleri sökmeden montajlamışlardı ramleri yanlış yuvalara takmışlardı anakart tüm vidalarından kasaya montajlamamışlardı ek olarak özel plakalı soğutma ssd yeri varken ekran kartının hemen altındaki düz yere ssd mi takmışlardı. Ayrıca güç kaynağının kablosunuda koymamışlardı bilgisayar çalıştığına şükür etmek lazım.
WOAH!?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki de aynı. Ekran kartının altına takmışlar. Ssdyi okumadı sistem. Ekran kartından mı acaba dedim. Ekran kartsız açacaktım ama anakarttaki hdmi yuvasını kullanılmaz kılmışlar.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüleİtopya test ve montaj hizmeti.
Bir yakınım da anakartı o şekil takmıştı ama HDMI portunu kullanabiliyordu biraz zorlayınca. Eğer olmuyorsa anakart vidalarını söküp hafif kaydırarak düzeltebilirsiniz hocam.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Bir yakınım da anakartı o şekil takmıştı ama HDMI portunu kullanabiliyordu biraz zorlayınca. Eğer olmuyorsa anakart vidalarını söküp hafif kaydırarak düzeltebilirsiniz hocam.
O kadar bilgim olmadığı için zor kurcalamak istemedim. Garantiye göndereceğim mecbur. Test ve montaj hizmetine para verdiysek kendi sorunlarını da kendileri çözsünler.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O kadar bilgim olmadığı için zor kurcalamak istemedim. Garantiye göndereceğim mecbur. Test ve montaj hizmetine para verdiysek kendi sorunlarını da kendileri çözsünler.
Aslında çok basit bir şey bir kaç sistem montaj videosu izleyince yapılabilir bence. Çok uğraştırır seni hocam koca kasayı kargola gönder sonra gelmesini bekle falan uzun sürer.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Aslında çok basit bir şey bir kaç sistem montaj videosu izleyince yapılabilir bence. Çok uğraştırır seni hocam koca kasayı kargola gönder sonra gelmesini bekle falan uzun sürer.
Zaten eve 11’de geliyorum işten. 2 saat bir vaktim var oyun oynayacak. Dün gece 2 saat sistemle uğraştım. Yapamayınca da bıraktım. Çok vaktim olmadığından göndereyim ne varsa onlar yapsın dedim.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten eve 11’de geliyorum işten. 2 saat bir vaktim var oyun oynayacak. Dün gece 2 saat sistemle uğraştım. Yapamayınca da bıraktım. Çok vaktim olmadığından göndereyim ne varsa onlar yapsın dedim.
Siz bilirsiniz o zaman hocam. Umarım kısa sürede halledilir.

Top Bottom