Neler Yeni

Yeni kaykay önerisi.

Lil Ramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Emir Koçak
dechatlondan alacağınız herhangi bir kaykay işinizi görecektir AMA @priwchu nun dediği gibi kaykay çok tehlikeli bir şey. hareket yapmayacağım sadece süreceğim desen bile çok tehlikeli. zamanında düz sürerken iki ayak parmağımın üstüne düştüm kıkırdakları dağıttım. o günün ertesinde ameliyat olmuştum. o yüzden çooook çooook dikkatli olunması gereken bir şey kaykay. ve evet istemiyorsun biliyorum ama kask gerçekten önemli
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim ikinize de

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
dechatlondan alacağınız herhangi bir kaykay işinizi görecektir AMA @priwchu nun dediği gibi kaykay çok tehlikeli bir şey. hareket yapmayacağım sadece süreceğim desen bile çok tehlikeli. zamanında düz sürerken iki ayak parmağımın üstüne düştüm kıkırdakları dağıttım. o günün ertesinde ameliyat olmuştum. o yüzden çooook çooook dikkatli olunması gereken bir şey kaykay. ve evet istemiyorsun biliyorum ama kask gerçekten önemli
hocam öyle kazalar oluyoki korumalıklar bile yeterli olmuyor.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Cruiser board bakabilirsiniz teklerleklerinin büyüklüğü sayesinde hem hız hemde tırtıklı yollarda bile sürebilirsiniz.
Eğer bütçeniz fazla ise Quicksilver in amazonda satılan cruiser boardları var onlardan alabilirsiniz. Ama bütçem az dersenin dechetlondaki cruiser boardlara bakabilirsiniz

Lil Ramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Emir Koçak

Lil Ramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16