Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Türkçe rap önerisi oldschool

Çoğu şarkısı çok iyi değildir ama içyüz'ün bazı parçaları güzeldir.
  2. DerratiX

Güçlü tüy dökücü önerisi

Daha gür yazmadım ki, daha hızlı dediğimde ağdaya göre daha hızlıydı ama cümleyi yanlış kurmuşum biraz benim hatam. Çoğu zaman zaten jiletle üstünden geçmen gerekiyor her türlü ondan ya kola jiletle girip çıkış süresine göre haftada/2 haftada bir jiletlemek lazım ya da dediğim gibi ağda veya...
  3. DerratiX

Güçlü tüy dökücü önerisi

Tam olarak neresi hurafe?
  4. DerratiX

Güçlü tüy dökücü önerisi

En sagliklisi agda ile almak. Tuy dokucu vucuda hem zarar verebilir hem cabuk cikartir. Jiletle ayni etkiyi veriyor neredeyse hepsi. Buz Lazer veya normal lazere kadar para biriktir suanlik Agda ile bazi kuaforlerde aldirabilirsin.
  5. DerratiX

dilden eşit ağırlığa geçmeli miyim

Dilde calismasi kolay basarili olmasi zor bir bolum. Uni hayatinda cok aktif olman lazim eger ogretmen olmayacaksan. Ayrica iyi bir yere gitmek istiyorsan en az 65 net sart. Hata kabul etmiyor yani. TM'de ise bazi bolumler haric cogu sadece yan dal olarak ise yarayan bolumler. Bence sayisal...
  6. DerratiX

Kyk erkek öğrenci yurdu

Kahve makinası, Kettle, Saç kurutma makinesi falan götürecekseniz kaliteli ve küçük bir ürün götürün. Yakalatırsanız elinizden alırlar. Kötü ürün alırsanız şalteri falan attırırsınız, yurttan atılırsınız sonra.
  7. DerratiX

Barista mesleği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hayatını baristalığa atamış insanların katıldığı bir yarışma o. Ayrıca baristalar "barista" oldukları için değil, yemeğin teorisini bildikleri ve yaratıcı/yenilikçi oldukları için o yarışmalarda bir şeyler kazanabiliyorlar. Ki bu yarismalara katilmakta kolay degil. Yillarini vereceksin, sonra...
  8. DerratiX

Barista mesleği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hayatini baristaliga harcamayacaksan sadece part-time is olarak calisilabilecek bir meslek. Sanayinin onu daha acik oyle soyleyeyim.
  9. DerratiX

İnce çerçeveli (Harry Potter) gözlüğünün yakışıp yakışmadığını nasıl anlarım?

Gözlükçüye git. Dene. Fotoğrafını çek. Arkadaşlarına sor. Hayırlı olsun.
  10. DerratiX

Liseyi bitirmiş büyüklerime soruyorum

Umarim genetigin iyidir hocam. Kolay gelsin bol sans. Bu sene sinav zor olacak iyi hazirlanmak lazim.
  11. DerratiX

1 kere ogrenirsen bir daha unutmazsin 11. sinif konularini. Zaten bol bol deneme cozeceksin. O denemeler unutmamani saglayacak. Cozmesen bile o bir kere kafana girdiginden direkt 1-2 okumayla, 1-2 testle tum konu yine aklina gelecek.
  12. DerratiX

Ayni sekil. Son donemlerde 1 ay edebiyat calisip EA'da 1900 siralama yapti bir arkadasim. Sinifimda ise 11'i tam takir bitirmeyenlerin hepsi mezuna kaldi.
  13. DerratiX

Fizik icin en zor demem ama Biyoloji ve kimyasi gercekten zor 11. sinifin. 12 fizik daha zor gelmisti bana. Sayisalda iyi bir derece istiyorsan 11'i silip supurmen lazim o yuzden basinda direkt baslamak, duzeni oturtmak ve 2 sene boyunca o duzene devam etmek lazim.
  14. DerratiX

Kadınlar neden yalnızca dış görünüşe bakar

Anonim mesajlasma uygulamasi kullanan birisinden cok sey beklemissiniz. Kadinlara genelleme yapmak istemem, ama cogu kadin dis gorunusu bal gibide onemsiyor. Onemsemeyenler genel olarak oyle uygulamalari, hatta sosyal medyayi bile kullanmaz. Oyle uygulamalari sadece o tip insanlar kullanir...
  15. DerratiX

Yaşım 15 kendimi kötü hissediyorum

Ergenlikteki ani mood degisimleri bunlar. Her zaman olur. Zamaninda bana da olmustu. Dedigim gibi bos vakit birakma hayatinda. Kendine guzel hobiler bul. Ingilizce bilmiyorsan ingilizce ogren. Hayatinin her zamaninda isine yarar.
  16. DerratiX

Asosyallik öyle direkt teşhiş konabilecek bir şey değil. Bir sürü aşaması var. Dışarıya çıkmayıp insanlarla konuşmayan birisi direkt asosyal olmuyor yani. sende asosyal değilsin büyük ihtimalle.
  17. DerratiX

Tavsiye ederim hem saglik icin cok iyi bir spor. Hem eglenceli. Arkadas edinmende kolay olur.
  18. DerratiX

Ergenlikteki ani mood degisimleri diye yorumladim. Insanlarla zaman gecir. iyi gelir. Bos durma surekli bir seyle ugras.
  19. DerratiX

Sizin Cinsel Yöneliminiz Ne?

kulak burun bogaz var mi
  20. DerratiX

REVDEİSDOU NEDEN BAN YEDİ?

Abdullah hacigul ile kawga https://forum.donanimarsivi.com/konu/23-06-2023-yeni-da-sistem-geliyor.760259/page-5
Top Bottom