Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Cenk Güçsüz
Merhabalar, ortalama bir dış görünüşe sahip olduğumu düşünüyorum. Daha önce 2 yıllık ve bir kaç tane kısa süreli ilişkim oldu, 2 yıllık ilişkimin sonunda aldatıldım. Yaşım 19 boyum 183 kilom 90. Geçen günlerde bir anonim mesajlaşma uygulamasına girdim (normalde asla yapmadığım bir şeydir, yalnızca merak) bir çok şehirden kızla konuştum. Dış görünüşü hiç güzel olmayan ve fotoğrafını koyacak kadar özgüvenli olmayan 2 kızla konuştum. Bunlardan ilki ses tonumu bayağı beğendi ve uzun bir süre birbirimizi görmeden konuştuk. Her mesajıma saniyesinde cevap veren biri fotoğrafımı gördükten sonra 1 saat sonra cevap vermeye başladı, ben de onu gördüm fakat dış görünüşünü hiç önemsemedim çünkü gerçekten kendini çok iyi geliştirmiş biriydi. Bir diğeri ise çok güzel biriydi ve sürekli olarak benim gibi biriyle evlenmek istediğinden bahsetti. Fotoğrafını uzun bir süre yollamadı ve sonrasında birbirimize fotoğraf attıktan 10 dakika sonra beni engelledi. Bunun gibi daha çok örneğim var. Şimdi merak ettiğim soru şu, konuşma şeklimden hoşlanan kadınlar neden yüzümü gördükten sonra umursamaz davranıyor veya engelliyor?