Arama sonuçları: *

1. DiabLo

Kulaklığımın Kablosu Bükülüyor

Yani alsam da olmaz mı diyorsun :(
  2. DiabLo

Kulaklığımın Kablosu Bükülüyor

Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum değerli forum üyeleri, aşırı sinirlendiğim bir olay var artık kulaklıgı takasım gelmiyor öyle bir dolanıyor ki sanki ölüm düğümü atılmış gibi ben bunu nasıl çözeceğim acil yardım sinir krizi geçirmek üzereyim.
  3. DiabLo

Birisi size çok kötüsün kendini düşenen birisin anca derse naparsınız ?

Belkide Kötü Bir İnsan Oldugunu Düşünüyor onada hak vermek lazım kendi kötü ya :D
  4. DiabLo

Foruma 2. El Alım-Satım Bölümü Ne Zaman Açılacak ?

Dostlar varmı fikri olan çünkü donanım forumlarında daha hızlı satılır diye düşünüyorum herkezin yararına olacaktır saygılar. :)
  5. DiabLo

Ortaokul mezunu ehliyet alabilirmi

Bir daha giriyorsun 2 3 hafta süre sonra ile ehliyet hakkında ne sormak isterseniz bana sorabilirsiniz bende b+a2 ehliyeti var hem araba hem motor var saygılar. :) 1601381142 Alabilir tabikide kardeşim :) Sicili bozuk değilse tabi
  6. DiabLo

Açtığınız en popüler konunuz

Bende da2 geldiğinde ilk gören olmuştum direk konu açtım açmaz olaydım 200 250 mesaj geldi 5 dakika içinde 😂 ortalık 56 olmuştu
  7. DiabLo

Gamebooster Gb L06b Kasaya 240 Mm soğutucuyu takan varmı

Şeklî kötü durur kasanın şu an ki hali çok yakışıklı ben en iyisi öyle yapayım elimdeki ürün 650 700 e gider bence 1 kere kullanmadım şu an 840 tl fiyatı
  8. DiabLo

Reis ne yapalım kısmet değilmiş bende sıvı soğutucuyu bir kere bile kullanmadan satacağım 120 mm bir fan alaçam o sığar inşallah yoksa kırarım pcyi
  9. DiabLo

Gençler pişman oldum kasaya 240 mm soğutucu almıştım 4 ay önce 750 TL'ye şu an da3 sistemine takamıyorum pişman oldum ya ne diyeceğimi bilemiyorum yapabilen varmı ?
  10. DiabLo

Yasin Çelik doğum günün kutlu olsun!

Dostum doğum günün kutlu olsun iyiki varsın. Benim aslında en büyük teşekkürüm @Abdullah Hacıgül reise olsun sizin gibi insanları bir arada topladığı için Iyiki varsınız la ! 😂 @Yasin Çelik
  11. DiabLo

FenerBahçe vs GalataSaray

Gs alır
  12. DiabLo

Türkiyede artan ihracat

Başlık= Türkiyede Artan İhracat Millet= Batıyoruz reiss 😂
  13. DiabLo

TürkNet'e geçmeli miyim?

Bende türktelekom kullanıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum türktelekomu arayıp üyeliği iptal mi etsem yada halamın oğlu internetçi o daha iyi yapar.
  14. DiabLo

Cumhuriyetin ne zaman kurulduğunu bilmeyen insanlar

Aga bee.
  15. DiabLo

TürkNet'e geçmeli miyim?

Bende geçmek istiyorum da gerçekten kararsizim ve cayma bedeli de bizden diyor anlamadım o nasıl olacak ?
  16. DiabLo

Arkadaşlar ne geliyor sizce ?

100 TL'ye apu sistem toplama 😂
  17. DiabLo

Sistemim için öneri veya tavsiyeler ?

Voltaj düşürmek 😍👍
  18. DiabLo

Sistemim için öneri veya tavsiyeler ?

Sıvı soğutucu ?
  19. DiabLo

Türk olmanın şartları

Bir olay olduğunda meraktan ölmek 😂 Türk değilim ama vatanıma can feda 🇹🇷 Ne mutlu Türküm Diyene. ! 👍
  20. DiabLo

UPS Kargo ile sorun yasayan varmi?

Kardeşim türkiyede en iyi kargo firmalarından birisi bence çünkü en sağlam onlarda geliyor öneririm yani güzel 👍😊
Top Bottom