Neler Yeni

TürkNet'e geçmeli miyim?

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Recep
Bir kaç ay önce Türk Telekom ile 100 TL 25 mbps hıza bir anlaşma yaptım. Bir kaç arkadaşımdan tavsiye geldi TürkNet'e geçiş yap diye. 85TL karşılığında ( adresime baktım ) 35 mbps hız veriyor ve eğer 10 TL daha ödeme yaparsam bu hız daha da artacağı söyleniyor.

Sizce geçmeli miyim? TürkNet kullanan varsa bilgi verebilir mi? Kalite olarak nasıl? Kopma vb şeyler yaşanıyor mu? Güzel yorumlarınızı bekliyorum..

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bir kaç ay önce Türk Telekom ile 100 TL 25 mbps hıza bir anlaşma yaptım. Bir kaç arkadaşımdan tavsiye geldi TürkNet'e geçiş yap diye. 85TL karşılığında ( adresime baktım ) 35 mbps hız veriyor ve eğer 10 TL daha ödeme yaparsam bu hız daha da artacağı söyleniyor.

Sizce geçmeli miyim? TürkNet kullanan varsa bilgi verebilir mi? Kalite olarak nasıl? Kopma vb şeyler yaşanıyor mu? Güzel yorumlarınızı bekliyorum..
Bu konuyu en iyi @White Ravens anlatır sana

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Şuan aynı şeyi yaşiyorum ayni paketi bana sundular.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
TürkNet altyapın yoksa Millenicom geçmeni öneririm. Bende kullanıyorum memnunum müşteri hizmetleri çok iyi ve ilgililer.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan aynı şeyi yaşiyorum ayni paketi bana sundular.
İşte bende bu pakete bakınca çok mantıklı geldi. 85 TL'ye 35 mbps hız bence güzel. Modem değiştirmeme de gerek yok. Ondan dolayı bir sorayım dedim. Kalite bakımından nasıl gibi..

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Bende geçmek istiyorum da gerçekten kararsizim ve cayma bedeli de bizden diyor anlamadım o nasıl olacak ?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Türknet önermem, çoğu kişi sorun yaşıyor.
Müşteri hizmetleri de yok, Millenicom öneririm.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende geçmek istiyorum da gerçekten kararsizim ve cayma bedeli de bizden diyor anlamadım o nasıl olacak ?
120 TL tutarında ödeyeceklerini söylüyorlar. Bir arkadaşımla konuştum cayma bedeli ödediğine dair fatura alıp onu TürkNet'e bildiriyormuşuz sanırım oradan düşüyorlarmış. Tam detaylı konuşamadık ama öyle söyledi.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
120 TL tutarında ödeyeceklerini söylüyorlar. Bir arkadaşımla konuştum cayma bedeli ödediğine dair fatura alıp onu TürkNet'e bildiriyormuşuz sanırım oradan düşüyorlarmış. Tam detaylı konuşamadık ama öyle söyledi.
Bende türktelekom kullanıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum türktelekomu arayıp üyeliği iptal mi etsem yada halamın oğlu internetçi o daha iyi yapar.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Recep
Türknet önermem, çoğu kişi sorun yaşıyor.
Müşteri hizmetleri de yok, Millenicom öneririm.
Bir çok arkadaşım kullanıyor ama aksine müşteri hizmetleri noktasında iyi diyorlar. Kime inanacağımı şaşırdım :D Millenicomda altyapı sorguladığımda 39 mbps alacağımı söylüyor. Çok kararsız kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,006
Üyeler
167,037
Son üye
Aras01
Top Bottom