İSS Değiştirmeli Miyim?

turk telekom size özel uygun tarife veriyorsa geçin. 2-3 ay sonra zam yiyince üzülmezsiniz.

binanın desteklediği en yüksek altyapı türüne ve en yüksek hıza geç bence faydasını görürsün
binanın desteklediği en yüksek alt yapıyı nasıl görüyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turk telekom size özel uygun tarife veriyorsa geçin. 2-3 ay sonra zam yiyince üzülmezsiniz.
uygun tarife veriyor mu onu bilmiyorum müşteri hizmetlerine sormam lazım.

Diger firmalar daha uyguna tt altyapisini kullanarak ayni hizmeti saglayabiliyorlar tt gereksiz pahalı değmez
taahhütlü olduğu için aynı fiyatta devam edecek. ancak başka issler taahhüt sunmuyor. ekonomi ortada olduğu için turk telekom gayet mantıklı. dediğim gibi 2-3 ay sonra başka issler zam yiyince üzülmezsiniz.

taahhütlü olduğu için aynı fiyatta devam edecek. ancak başka issler taahhüt sunmuyor. ekonomi ortada olduğu için turk telekom gayet mantıklı. dediğim gibi 2-3 ay sonra başka issler zam yiyince üzülmezsiniz.
Iss degistiriyorum sorun olmuyor fiber oldugu icin ayni gun icinde hemen degisim gerceklesiyor zaten. Modem sabit

binanın desteklediği en yüksek alt yapıyı nasıl görüyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygun tarife veriyor mu onu bilmiyorum müşteri hizmetlerine sormam lazım.
tbtnet altyapı sorgulama yaz

Son düzenleme:
Göknet altyapı sorgulama en iyisi. Birde fixnetinki. Cunku
fixnet'e fttb vb gösterir.
göknet ise hız profili,mesafe,port vb.

1000 mbpslik paketlere bakabilirsiniz hocam eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle tavsiye ederim yüksek hız çok farkettiriyor cidden
Farkındayım da. Başka şehir de okuyorum şu an yaşadığım yerde çok sık kalmıyorum zaten beni idare edecek paket arıyorum.

online oyunlarda ping açısında belirgin etkisi olur. download çok gerekmeyecekse herhangi bir paket yeterli olur

Geri