binanın desteklediği en yüksek alt yapıyı nasıl görüyoruz?binanın desteklediği en yüksek altyapı türüne ve en yüksek hıza geç bence faydasını görürsün
uygun tarife veriyor mu onu bilmiyorum müşteri hizmetlerine sormam lazım.turk telekom size özel uygun tarife veriyorsa geçin. 2-3 ay sonra zam yiyince üzülmezsiniz.
Diger firmalar daha uyguna tt altyapisini kullanarak ayni hizmeti saglayabiliyorlar tt gereksiz pahalı değmezturk telekom size özel uygun tarife veriyorsa geçin. 2-3 ay sonra zam yiyince üzülmezsiniz.
taahhütlü olduğu için aynı fiyatta devam edecek. ancak başka issler taahhüt sunmuyor. ekonomi ortada olduğu için turk telekom gayet mantıklı. dediğim gibi 2-3 ay sonra başka issler zam yiyince üzülmezsiniz.Diger firmalar daha uyguna tt altyapisini kullanarak ayni hizmeti saglayabiliyorlar tt gereksiz pahalı değmez
Iss degistiriyorum sorun olmuyor fiber oldugu icin ayni gun icinde hemen degisim gerceklesiyor zaten. Modem sabittaahhütlü olduğu için aynı fiyatta devam edecek. ancak başka issler taahhüt sunmuyor. ekonomi ortada olduğu için turk telekom gayet mantıklı. dediğim gibi 2-3 ay sonra başka issler zam yiyince üzülmezsiniz.
tbtnet altyapı sorgulama yazbinanın desteklediği en yüksek alt yapıyı nasıl görüyoruz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
uygun tarife veriyor mu onu bilmiyorum müşteri hizmetlerine sormam lazım.
tbtnet iyidir netsspeed yazmıştım onu boşvermeni tavsiye ediyorum tbtnetten sorgula bencetbtnet altyapı sorgulama yaz
FIBER altyapınızın desteklediği maksimum hıztbtnet iyidir netsspeed yazmıştım onu boşvermeni tavsiye ediyorum tbtnetten sorgula bence
Alt Yapı Sorgulama TBTNET
tbtnet.net
1000 mbpslik paketlere bakabilirsiniz hocam eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle tavsiye ederim yüksek hız çok farkettiriyor ciddenFIBER altyapınızın desteklediği maksimum hız
1000 Mbps
8 Mbps'e Kadar Upload sonuç bu..
Farkındayım da. Başka şehir de okuyorum şu an yaşadığım yerde çok sık kalmıyorum zaten beni idare edecek paket arıyorum.1000 mbpslik paketlere bakabilirsiniz hocam eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle tavsiye ederim yüksek hız çok farkettiriyor cidden
hmm ozaman 25 mbpslik bi paket işini görür benceFarkındayım da. Başka şehir de okuyorum şu an yaşadığım yerde çok sık kalmıyorum zaten beni idare edecek paket arıyorum.