Neler Yeni

İSS Değiştirmeli Miyim?

rleace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Kasli
turk telekom size özel uygun tarife veriyorsa geçin. 2-3 ay sonra zam yiyince üzülmezsiniz.

woutahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet Burak
binanın desteklediği en yüksek altyapı türüne ve en yüksek hıza geç bence faydasını görürsün
binanın desteklediği en yüksek alt yapıyı nasıl görüyoruz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

turk telekom size özel uygun tarife veriyorsa geçin. 2-3 ay sonra zam yiyince üzülmezsiniz.
uygun tarife veriyor mu onu bilmiyorum müşteri hizmetlerine sormam lazım.

rleace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Kasli
Diger firmalar daha uyguna tt altyapisini kullanarak ayni hizmeti saglayabiliyorlar tt gereksiz pahalı değmez
taahhütlü olduğu için aynı fiyatta devam edecek. ancak başka issler taahhüt sunmuyor. ekonomi ortada olduğu için turk telekom gayet mantıklı. dediğim gibi 2-3 ay sonra başka issler zam yiyince üzülmezsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
taahhütlü olduğu için aynı fiyatta devam edecek. ancak başka issler taahhüt sunmuyor. ekonomi ortada olduğu için turk telekom gayet mantıklı. dediğim gibi 2-3 ay sonra başka issler zam yiyince üzülmezsiniz.
Iss degistiriyorum sorun olmuyor fiber oldugu icin ayni gun icinde hemen degisim gerceklesiyor zaten. Modem sabit

PowerXitinia

80+ Bronze
binanın desteklediği en yüksek alt yapıyı nasıl görüyoruz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

uygun tarife veriyor mu onu bilmiyorum müşteri hizmetlerine sormam lazım.
tbtnet altyapı sorgulama yaz

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
Göknet altyapı sorgulama en iyisi. Birde fixnetinki. Cunku
fixnet'e fttb vb gösterir.
göknet ise hız profili,mesafe,port vb.

woutahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet Burak
1000 mbpslik paketlere bakabilirsiniz hocam eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle tavsiye ederim yüksek hız çok farkettiriyor cidden
Farkındayım da. Başka şehir de okuyorum şu an yaşadığım yerde çok sık kalmıyorum zaten beni idare edecek paket arıyorum.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
online oyunlarda ping açısında belirgin etkisi olur. download çok gerekmeyecekse herhangi bir paket yeterli olur

Top Bottom