Arama sonuçları: *

1. Donatus

okul ile kendini geliştirme nasıl bir olabilir?

biraz öyle oldu eğitim sistemi zaten bütün problemlerin başı olduğu için ekonomi ona bakıyor gelişmişlik ona bakıyor
  2. Donatus

faka bastık desene ben hiç okumuyorum nick falan neticede benimki de yabancı 1608667277 gizem ablacığım kusura bakma ben hiç okumuyorum nickleri affola
  3. Donatus

ne bileyim ben 15 yaşındayım elbet büyüksündür
  4. Donatus

Eğitim Sistemimiz???

https://forum.donanimarsivi.com/konu/okul-ile-kendini-gelistirme-nasil-bir-olabilir.227459/
  5. Donatus

canın sağ olsun abi
  6. Donatus

evet arkadaşlarım abilerim ablalarım sorum bu. Birkaç hafta önce kitap okuma kendimi geliştirme, yazılım öğrenme, girişimcilik hakkında bilgi edinme (aklımdaki fikrin nasıl bir şirket planı olduğunu falan öğrendim) kararı aldım ve uyguladım da ama bu okul hayatı ile pek gitmiyor, şimdiki...
  7. Donatus

16personalities kişilik testi

bende de bu çıktı paylaşayım dedim
  8. Donatus

hocam elon musk ile aynı kişilik tipindesiniz kendisi idollerimden biridir sizin adınıza mutluluk duydum bunu öğrenmeniz inşallah ileride bir işinize yarar şahsen ben bayağı bir çıkarımda bulundum geriye dönüp baktığımda 1605731172 bu testler kaliteli bayağı ya hatta ekşide 60 sayfaya yakın...
  9. Donatus

emre başkanım eğer doğruysa bizim ikimizin çok iyi anlaşmamız lazım internetten birkaç video izledim herkes bu 2 şeye en iyi çift özelliği diyor (gay değilim yanlış anlaşılmasın normal arkadaştan bahsediyorum 1605719695 sanırım doğru çıkmış :D ama üzülecek bir şey yok bence her kişiliğin iyi...
  10. Donatus

özellikle 16personalities kişilik testinden sonra anladım içimden gelen o siyasi lider olma isteğini yada arkadaşlarımın bir problemi olduğunda bana yazdıklarını. Bir erkek olarak erkeklerin yüzde 2 sinde bulunan bir kişilik olan enfj-a imişim(erkeklerde en nadir 2. kişilik tipiiymiş görünce vay...
  11. Donatus

youtube kanalı açarsak nasıl özgün olabiliriz

Arkadaşlar merhaba ben başlıkta yazan konuyu araştırdım da hiçbir yerde bunun ile ilgili bir bilgi bulamadım. Örneğin bi fitness kanalı açarsak nasıl özgün olabiliriz fikirlerinizi merak ediyorum.
Top Bottom