Donatus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 94
- İsim
- asdasd asdasdasd
özellikle 16personalities kişilik testinden sonra anladım içimden gelen o siyasi lider olma isteğini yada arkadaşlarımın bir problemi olduğunda bana yazdıklarını. Bir erkek olarak erkeklerin yüzde 2 sinde bulunan bir kişilik olan enfj-a imişim(erkeklerde en nadir 2. kişilik tipiiymiş görünce vay anasını dedim çıtırdan bi mutlu oldum). Bu kişilik Obama , Oprah , Matrixteki Morpheus, jennifer lawrance gibi isimlerde de varmış hatta. Önder/ mentor diye geçiyor. Bu durum bazı zamanlarda çok da sıkmıyor değil insanların sürekli bir şey sormasını ne kadar sevsem de bir yerden sonra sıkıntı basıyor gene yazdı başımın belası bile diyorum hatta. Bana test doğru çıktı 2 kelime bir şeyler yazayım dedim belki birilerinin kişilik adını bulmasına yardımım dokunur diye. (Yazarken farkettim gene bir yardımcı olma isteği var). testin linkini bırakacağım isteyen çözsün aşağıya yazın da mutlu olayım. (bak gene özelliklerden biri istemsiz bir şekilde gün yüzüne çıkıyor. Birilerine yardım ettikten sonra onlardan gelen geribildirimlerle mutlu oluyorum geri bildirim vermiyorsa çabucak çıldırıyorum).
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak ben bir de kinestetik zekaya sahipmişim hep ilkokuldan beri matematikte ve elyazısı yazmakta zorlanırdım baktım bu kinestetiklerin bir özelliğiymiş. İlkokulda hep ayakta kalırdım o özelliği bastırdılar hep sonradan çıkıyor bak bu da insanların yüzde 3 ünde varmış. Böyle durumlar insanların beni anlamasını bayağı bir zorlaştırdı özellikle cahilliğin kol gezdiği ülkemizde. çok net hatırlıyorum İlkokulda hoca sıramın kenarında ( sıra en sağdaydı) hocam sırf ayakta durdum diye tek ayak üstünde durma cezası vermişti. Arkadaşlar demem o ki benim bu nadir özelliklerim bazıları kıskansa da pek iyi sonuçlar doğurmadı hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değilmiş burdan bunu öğrendimözellikle 16personalities kişilik testinden sonra anladım içimden gelen o siyasi lider olma isteğini yada arkadaşlarımın bir problemi olduğunda bana yazdıklarını. Bir erkek olarak erkeklerin yüzde 2 sinde bulunan bir kişilik olan enfj-a imişim(erkeklerde en nadir 2. kişilik tipiiymiş görünce vay anasını dedim çıtırdan bi mutlu oldum). Bu kişilik Obama , Oprah , Matrixteki Morpheus, jennifer lawrance gibi isimlerde de varmış hatta. Önder/ mentor diye geçiyor. Bu durum bazı zamanlarda çok da sıkmıyor değil insanların sürekli bir şey sormasını ne kadar sevsem de bir yerden sonra sıkıntı basıyor gene yazdı başımın belası bile diyorum hatta. Bana test doğru çıktı 2 kelime bir şeyler yazayım dedim belki birilerinin kişilik adını bulmasına yardımım dokunur diye. (Yazarken farkettim gene bir yardımcı olma isteği var). testin linkini bırakacağım isteyen çözsün aşağıya yazın da mutlu olayım. (bak gene özelliklerden biri istemsiz bir şekilde gün yüzüne çıkıyor. Birilerine yardım ettikten sonra onlardan gelen geribildirimlerle mutlu oluyorum geri bildirim vermiyorsa çabucak çıldırıyorum).
Son düzenleme: