kardeş dışarıdan kıyafetle falan kötü gözükücek gibi değil ama ilerlerse sıkıntı çekersin gücün yetiyorken başlayıp ufaktan yağı azaltman lazım iri görünmek kötü bir şey değil ama yağlı olmak kötü bir şey imkanın varsa spora başla
yağ oranını düşürmen lazım bu da sporla ve sağlıklı beslenmeyle olur
ayrıca kilolu gözükmüyorsun ama tabi ki daha iyi bir görünüş için dediklerimi yapman lazım
bro adama o kadar salladı kendisi kaşında kaan gayet efendi bir adam bence küfür bile etmiyor savaş ana bacı giriyor adama
bir de şimdi savaşın oğlu üzerinden acıtasyon yapanlar türedi ulan babaysan babalığını yap çocuğunla vakit geçir gidip sağa sola sallama millete sataşma çocuğuna ben de...
oha kanka ciddi misin bu bilgie nerden ulaştın hiç düşnememiştim teşekkürler
1676333354
hocam pr proda biliyorumda başka bir yolu yok mudur şimdi bu internetle indirmem uzun sürer capcut pc den olmuyor dediğiniz gibi altta üstte eksik yer olmasını istemiyorum
elimde bir valorant klibi var fakat oyunu 4:3 oynadığım için klip kare aslında program eskiden kare almıyordu kayıtlatı fakat şimdi ne oldu bilmiyorum.
videoları editleyeceğim için bu 4:3 videoyu yanlara doğru genişletmek 16:9 dikdörtgen hale getirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
desteklemiyorum
bilimsel olarak bir saçmalık ayrıca insanlara zarar veriyor bu yüzden yasaklanmasını destekliyorum
eşcinsellik bir hastalıktır ve eşcinsel olanların tedavi edilmesi şarttır