Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Kilolu mu görünüyorum?

evde sporun bir faydası olacağını düşünmüyorum acayip disiplinli değilsen düzenli yürüyüş yapabilirsin kalori yakmak için
  2. Elmeryy

Kilolu mu görünüyorum?

kardeş dışarıdan kıyafetle falan kötü gözükücek gibi değil ama ilerlerse sıkıntı çekersin gücün yetiyorken başlayıp ufaktan yağı azaltman lazım iri görünmek kötü bir şey değil ama yağlı olmak kötü bir şey imkanın varsa spora başla
  3. Elmeryy

Kilolu mu görünüyorum?

yağ oranını düşürmen lazım bu da sporla ve sağlıklı beslenmeyle olur ayrıca kilolu gözükmüyorsun ama tabi ki daha iyi bir görünüş için dediklerimi yapman lazım
  4. Elmeryy

Kaan Kazgan'ın instagram hesabı kapatıldı.

bro adama o kadar salladı kendisi kaşında kaan gayet efendi bir adam bence küfür bile etmiyor savaş ana bacı giriyor adama bir de şimdi savaşın oğlu üzerinden acıtasyon yapanlar türedi ulan babaysan babalığını yap çocuğunla vakit geçir gidip sağa sola sallama millete sataşma çocuğuna ben de...
  5. Elmeryy

4:3 bir videoyu 16:9 a yeniden nasıl ölçeklendirebilirim

hocam nasıl yapıyorsunuz cap cut ile yanlara çekilmiyor en boy oranını koruyor
  6. Elmeryy

olmuyor işte hocam bildiğim sadece pr pro ile yapılıyor ben başka bir yolunu arıyorum
  7. Elmeryy

yok ben capcutın pc sürümünde de olmuyor demek istemiştim yanlış yazmışım biraz kusuruma bakmayın
  8. Elmeryy

oha kanka ciddi misin bu bilgie nerden ulaştın hiç düşnememiştim teşekkürler 1676333354 hocam pr proda biliyorumda başka bir yolu yok mudur şimdi bu internetle indirmem uzun sürer capcut pc den olmuyor dediğiniz gibi altta üstte eksik yer olmasını istemiyorum
  9. Elmeryy

hayır yapanları gördüm premiere pro da yapanları gördüm ama premiere indirip kuracak vaktim yok videoyu strecthed yapmak istiyorum anlyacağınız
  10. Elmeryy

elimde bir valorant klibi var fakat oyunu 4:3 oynadığım için klip kare aslında program eskiden kare almıyordu kayıtlatı fakat şimdi ne oldu bilmiyorum. videoları editleyeceğim için bu 4:3 videoyu yanlara doğru genişletmek 16:9 dikdörtgen hale getirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  11. Elmeryy

HDP`li milletvekili terörist semra güzeli vekilliği düştü

yok'a oy veren 1 kişi nick versin
  12. Elmeryy

Puff içindeki coili koptu

ağzında patlamaması için atmalısın dostum uğraşma şarj edilebilir değilse
  13. Elmeryy

LGBT'yi destekliyor musunuz?

desteklemiyorum bilimsel olarak bir saçmalık ayrıca insanlara zarar veriyor bu yüzden yasaklanmasını destekliyorum eşcinsellik bir hastalıktır ve eşcinsel olanların tedavi edilmesi şarttır
  14. Elmeryy

Silindi

banada kızıyolar la ben kendi çalışıp kazandığım parayla alıyorum bak haftalık falanda değil evde yemek mi yok diyolar
  15. Elmeryy

atm ye paramı yatırdım ama karta gelmedi

her fırsatta arayacağım 1667940845 2 saat önce aradım açmadılar bir de yarın arayacağım
  16. Elmeryy

akbank müşteri hizmetleri mi? iki kere aradım ikisinde de şutladılar şubeyle görüşün diye
  17. Elmeryy

valla yarın akbank şubeye gidicem belki atm de 50tl fazla çıkar anlarlar falan 50tl için çektiğimiz çileye bak çok kötü ya
  18. Elmeryy

gerek olmuyor genelde
  19. Elmeryy

malesef.. battlefield alacaktım
  20. Elmeryy

normalde 2 dk sürmüyor 1667856748 olmaması lazım abi öğrenci adamım tüm param oydu gitti şimdi okulda artık açım bu hafta
Top Bottom