Neler Yeni

LGBT'yi destekliyor musunuz?

Destekliyor musunuz?

• Evet

Oylar: 20 11.4%
  • Hayır

Oylar: 142 81.1%
  • O tayfadanım.

Oylar: 13 7.4%

• Oy kullanan toplam üye
    175

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Desteklemiyorum. Yasaklansın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 oy kimin açık nick yazara çok iyi olur.
Biri benim? İsteyen istediği gibi,içinden geldiği gibi yaşayabilir ki bu da seni hiç ilgilendirmez. Voleybol oynamak isteyen birine futbol oynatabilir misin? Futbol oynatsanda ne kadar verimli olur ki zaten. Eşcinsel olmam ama olanlara da karışmam. Sonuçta başkaları arasaındaki ilişki beni ilgilendirmiyor. Sana dokunmadığı sürece seni de ilgilendirmez.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,380
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Biri benim? İsteyen istediği gibi,içinden geldiği gibi yaşayabilir ki bu da seni hiç ilgilendirmez. Voleybol oynamak isteyen birine futbol oynatabilir misin? Futbol oynatsanda ne kadar verimli olur ki zaten. Eşcinsel olmam ama olanlara da karışmam. Sonuçta başkaları arasaındaki ilişki beni ilgilendirmiyor. Sana dokunmadığı sürece seni de ilgilendirmez.
Döve döve oynatırım (!)

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
yalnız o tayfa gay lez oluyor farkındasın demi senin savunduğun objektiflik

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Hayır, desteklemiyorum.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
desteklemiyorum
bilimsel olarak bir saçmalık ayrıca insanlara zarar veriyor bu yüzden yasaklanmasını destekliyorum
eşcinsellik bir hastalıktır ve eşcinsel olanların tedavi edilmesi şarttır

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
7 kişinin biri benim dedin ya işte o 7 kişi direk eşcinsel oluyor gay veya lez kesim vb.
ama sen üstteki mesajında eşcinsel olmam olanada karışmam demişsin burda savunduğun şey objektiflik (tarafsızlık)
dediklerin çelişiyor onu demek istedim

Emrhan_

80+ Bronze
Doğuştan geliyor, herkesin içinde var, yok efendime söyleyeyim ben istemeden oluyor diyenler net yalan söylüyordur bu arada. Kendi düşünce şeklin olmadan nasıl cinsel yönetimine karar veriyorsun arkadaş?

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
7 kişinin biri benim dedin ya işte o 7 kişi direk eşcinsel oluyor gay veya lez kesim vb.
ama sen üstteki mesajında eşcinsel olmam olanada karışmam demişsin burda savunduğun şey objektiflik (tarafsızlık)
Lgbt'yi desteklemek için gay ya da lez olman gerekmiyor, sen tamamen yanlış anlamışsın.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Ne alakası var? Destekliyorum ama eşcinsel değilim. Çok farklı şeyler. Yine futbol üzerinden örnek vereyim. Dünya kupasında Brezilyayı destekliyordum ama Brezilyalı değilim. Aradaki farkı daha rahat anlatabileceğini düşünüyorum bu şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,279
Üyeler
164,465
Son üye
1carina
Top Bottom