Neler Yeni

LGBT'yi destekliyor musunuz?

Destekliyor musunuz?

• Evet

Oylar: 20 11.4%
  • Hayır

Oylar: 142 81.1%
  • O tayfadanım.

Oylar: 13 7.4%

• Oy kullanan toplam üye
    175

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bak Besim kardeşim Bak birdanem Bak emir Aydın Düşmanı Kardeşim
Şu Kafadan Çık bak dini katmadan anlatacam sana

Şimdi Ülkede eşcinsel sayısı artarsa insanların Üremesi sonucunda Yeni Nesillerin sayısı azalır anladinmi haa 81 in içinde 1mn dan ne olur deme bunlar 1mn olmadan önce 2 kişilerdi anladinmi git gide yayiliyor yeni nesil çocuklar doğamiyor dogamadigi için nüfus Olduğu yerde sayıyor yada 3-5 artıyor bir savaş olsa taman askeri teknoloji önemli ama bence halen daha gene asker sayısı da önemli çünkü bizim 1 den çok cephemiz var

Ülkede Trans sayısının artması zaten daha beter hadi gay adam gayliktan vazgeçer yine ürer ama Transin öyle şansı yok ve şahsen iğrençler

Sen İlgilendirmez dersin O ilgilendirmez der Sonunda Bı bakmışsın kız bulamiyosun neden kızlar lezbiyen namuslu kızlarda erkek bulamicak neden Erkekler Gay

Anlatabildimmi acaba bilmiyorum ve Eşcinsellikte bulaşıcı hastalıklar daha yaygın anladinmi

Beni İlgilendirmez bizi bağlamaz yaptığınız için bu ülke bu durumda

sizin gibiler olmasaydı Osmanlı şuan dünyanın yarışına hükmediyordu :D (!)bu spoiler şaka ha yanlış anlamayın ama üstte yazdıklarım ciddi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu yaziyi oku
Hocam sen nüfusun artmasının iyi bir şey olduğunu mu düşünüyorsun? Hangi yılda yaşıyoruz 1100'lerde mi?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Desteklemiyorum ve iğrenç buluyorum saygı da duymuyorum, ama kime ne adamın cinsel yöneliminden, sana dokunmuyorsa karışmayacaksın bu kadar basit

Sagittarius

80+ Silver
Dostum eşcinsel birisini zorla evlendirmek mi istiyorsun anlamadım? Sana ne insanların cinsel tercihlerinden
Bunların Yayilmamasi gerekiyor diyorum yani siz LGBT yi desteklerseniz bunlar arkasındaki kere güvenerek daha fazla Eşcinsel oluşacak yani yayılacak bu şimdilik bir sorun teşkil etmesede ilerde büyük sorun olacak

Suriye lilerin bize sığınmasi gibi ilkkez şöyle 1Mn gelince tamam sorun yok dendi ama onlar bu urese iyice ve daha fazla sığınmacı gelse ki geldi Şuanki durum malumumuz ben ileriyi düşünüyorum anladınız mı keşke CB olsam :D

Hocam sen nüfusun artmasının iyi bir şey olduğunu mu düşünüyorsun? Hangi yılda yaşıyoruz 1100'lerde mi?
Yukarda anlattım bunların artmaması gerekiyor mesela bı 100 yıl geçse ülkenin belki yarısi eşcinsel olacak siz bunlarin iyi bişey mi olduğunu zannediyorsunuz karışmamanin

Siz bunlarin Yayilmamasi için çalışırsaniz LGBT mi ne zikkimsa onlar biterse su saçma sapan Eşcinselliği yayan şeyler kalkarsa eşcinsel olanlarin sayısında azalir

Herkes secmiyor Milletin zihnine aşilaniyor Özendirtiliyor bunun önüne gecilmezse düzgün adam kalmiyacak

Bikere kendimin Gay oldugumu düşündüm ama Allah tan değilim

Besim Tibuk

80+ Gold
Bunların Yayilmamasi gerekiyor diyorum yani siz LGBT yi desteklerseniz bunlar arkasındaki kere güvenerek daha fazla Eşcinsel oluşacak yani yayılacak bu şimdilik bir sorun teşkil etmesede ilerde büyük sorun olacak

Suriye lilerin bize sığınmasi gibi ilkkez şöyle 1Mn gelince tamam sorun yok dendi ama onlar bu urese iyice ve daha fazla sığınmacı gelse ki geldi Şuanki durum malumumuz ben ileriyi düşünüyorum anladınız mı keşke CB olsam
Ben desteklemiyorum. Umrumda değil diyorum sadece. İnsanlar özenip eşcinsel olmuyor. Özgür bırakın insanları

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Suriye lilerin bize sığınmasi gibi ilkkez şöyle 1Mn gelince tamam sorun yok dendi ama onlar bu urese iyice ve daha fazla sığınmacı gelse ki geldi Şuanki durum malumumuz ben ileriyi düşünüyorum anladınız mı keşke CB olsam :D

Yukarda anlattım bunların artmaması gerekiyor mesela bı 100 yıl geçse ülkenin belki yarısi eşcinsel olacak siz bunlarin iyi bişey mi olduğunu zannediyorsunuz karışmamanin

Siz bunlarin Yayilmamasi için çalışırsaniz LGBT mi ne zikkimsa onlar biterse su saçma sapan Eşcinselliği yayan şeyler kalkarsa eşcinsel olanlarin sayısında azalir

Herkes secmiyor Milletin zihnine aşilaniyor Özendirtiliyor bunun önüne gecilmezse düzgün adam kalmiyacak

Bikere kendimin Gay oldugumu düşündüm ama Allah tan değilim
Siz diyorsunuz ki LGBT artarsa nüfus azalır. Nüfusun azalması iyi bir şey zaten sonra LGBT ile eşcinsellerin artmamasını söylüyorsunuz. Nüfusun artması zaten bizim gibi ülkeler için iyi bir şey değil artık? Nüfus = Fakirin daha fakir, zenginin daha zengin olması. Eşcinsellerin sayısı arttı ne olacak? Dünyayı ele mi geçirecekler? Fazla abartıyorsunuz. Aklı başında, tamamen heteroseksüel birisi zaten hiçbir zaman birisi eşcinsel, gay, lezbiyen veya transeksüel ise o bireyi görüp "Aa bu olay çok iyiymiş ya bende gay olayım hadi" demez ki?

Zaten cinsel yönelimde her zaman böyle ayrımlar oldu. Sadece şuanki yaşadığımız dönemde özgürlük kavramı daha fazla öne çıktığı için, insanlar düşüncelerini daha rahat bir şekilde dışa vuruyor. Onları yargılayacak insanların kaygılarına sahip değiller. Çünkü "normal" olduklarını benimsiyorlar. Bilim insanlarının çoğuda homoseksüelliğin, Aseksüelliğin ve biseksüelliğin doğuştan geldiğini, çoçukluk döneminde yaşanan olaylarla alevlenebildiğini ve ergenlik döneminde "çoğunlukla" dışa vurulduğunu düşünüyor. Yani bir çocuğun geçirdiği travma, onu tamamen farklı yollara itebiliyor.

Ha bu arada, Oğlancılığın hat safhada olduğu dönemler Osmanlının nüfusu toprak kaybetmesine rağmen sürekli artmıştır. Eşcinsellik nüfus artışını dolaylı yoldan etkiler, ama direkt olarak etkilemez.

Techno08

80+ Gold
Desteklemiyorum ama insanların özgür fikirlerine de karşı değilim, yapacağım meslek için önyargılı olamam zaten

ReyMysterio619

80+ Bronze
Desteklemiyorum. Yasaklansın.

7 oy kimin açık nick yazara çok iyi olur.

Bura.K

80+ Silver
Herkes secmiyor Milletin zihnine aşilaniyor
3-5 abuk subuk propogandaya kanıp meraklı olmamasına rağmen sırf popüler diye lez/gay oluyorsa o adam bi zahmet yaşamasın. Zaten içinde gaylik veya lezbiyenlik barındıran kişi her türlü kendini belli eder ya da nitekim bu sözde propogandalarla eş cinsel olur ama içinde buna bağlı bir merak, sevgi yoksa o adam zaten gay falan olmaz.

Bırakın kendi hallerinde yaşasınlar. Ha, sokağa çıkıp protesto yapmaları (şeyini çıkarıyorlar), her yerde gözümüze gözümüze sokmaları tabii ki bir suç. Ama kendi ekseninde takılan birisiyse salın gitsin. Eşcinsel birisini zorla heteroseksüel yapamadığın gibi heteroseksüel bir bireyi de eşcinsel yapamazsın.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Olm ben bu BDSM ile LGBT yi karıştırıyorum bazen ya 😅 dedim noluyor millet mazoşist heralde töbe töbee aklıma neler geldi ağğhh🙈

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,054
Üyeler
164,606
Son üye
bastias
Top Bottom