eski aim kalmadıArkadaşlar bu tür şeylere neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki? İyiyseniz zaten iyisinizdir vurursunuz değilseniz sizi bu kurtarmaz. Bu iş biraz çığrından çıktı zamanında
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şunlarla neler yapıyoduk ya
Sus çaktırma, benim de...eski aim kalmadı
hocam direkt driver üzerinden yapılırsa daha sağlıklı olur bence. 3. parti uygulama kurmak istemiyorumForumda böyle bir konu var ama ben denenedim ihtiyacım da yok.
Rehber: Bütün klavyelerde SOCD kullanarak snap Tap özelliği nasıl aktifleştirilir
---SOCD cleaner tool for epic gamers. Uygulamasını bu GitHub linkinden indirdikten sonra socd_cleaner.exe'yi sol tıkla çalıştırmak ve sistem tepsisine küçültmeniz yeterlidir. WASD tuşlarınız artık snap tap özelliğini desteklemektedir.--- Neden buna ihtiyacınız var: SOCD, eş zamanlı zıt ana yön...forum.donanimarsivi.com
sonradan yasaklandı hocambirkaç hafta önce bir konuda görmüştüm. Biri kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum demişti. Şuan aktif kullanıp sıkıntı yaşayan var mı bakmak lazım
tamamdır hocam öyleyse hiç uğraşmayım. Bir denemek istemiştim. Aime katkısı olur mu diye falan. Son zamanlarda aimim geriye gitti. Peeklerimde kötü. Yeni mouse klavye ikilisine alışma sürecindeyimdir belki.sonradan yasaklandı hocam
Softwareında öyle bir şey yok hocam razer satın alın isterseniz 4000 lira civarı snap taplilerihocam direkt driver üzerinden yapılırsa daha sağlıklı olur bence. 3. parti uygulama kurmak istemiyorum