Neler Yeni

LGBT'yi destekliyor musunuz?

Destekliyor musunuz?

• Evet

Oylar: 20 11.4%
  • Hayır

Oylar: 142 81.1%
  • O tayfadanım.

Oylar: 13 7.4%

• Oy kullanan toplam üye
    175

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Var olup olmaması beni bağlamıyor. O yüzden ne destekliyorum ne desteklemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen kardeşi bi yerlerinizden element uydurmaya devamke.
Dostum desteklediğimden değil ama eşcinsellik hakkında zerre bilgin olmadığına eminim. Sadece kötülemek için kötülemişsin. En yakın kuzenlerimiz bonobolarda eşcinselliği araştırmanı öneririm. (LGBT destekçisi veya düsmanı değilim)

Ayrıca Evrim Ağacı gibi bi kuruluşun makalesine de her gördüğün makaleye inanma gibi bi tepki vermezsin çok bilmiş kardeşim benim :D

Son düzenleme:

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Destekliyorum, desteklediğim şey sosyal medyada bu şekilde propagandasının yapılması değil ama. Her insan istediği şekilde insanlara ilgi duyabilir, kimsenin ilişkisine karışılmaz. Evlilik hakları olmasını desteklerim mesela. Çünkü neden olmasın, adam benle değil kendisiyle aynı yönelimde olan başka bir adamla evleniyorsa kime ne zararı var?

Emrhan_

80+ Bronze
Bazıları yok istemeden oluyor diyor o yalan arkadaşlar cinsel tercih nasıl kendi isteğin olmadan oluyor? Nefret ediyorum kınıyorum sonuna kadar bu düşünceyi. Mantıken fiş prize takılmalı değil mi? Fiş fişe priz de prize takılmaz.

Besim Tibuk

80+ Gold
Bazıları yok istemeden oluyor diyor o yalan arkadaşlar cinsel tercih nasıl kendi isteğin olmadan oluyor? Nefret ediyorum kınıyorum sonuna kadar bu düşünceyi. Mantıken fiş prize takılmalı değil mi? Fiş fişe priz de prize takılmaz.
Hangi fişin nereye takılacağı da bizi ilgilendirmez aynı şekilde.

Sagittarius

80+ Silver
Konu başlıkta.
Asssla Ama Asssslaaaaaa

Reisim Nasılda anlatmış fiş i fişe takabilecek adama Selam Olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,506
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley
Top Bottom