Neler Yeni

Kilolu mu görünüyorum?

kilon normal yağlardan şikayetçi isen abur cuburu şekeri yağı azalt güzel beslen spor yapmasan bile yağlar gider
Sence çok mu yağlıyım peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortalama, normal insan bedenine sahipsin. Şimdi olduğun durum tamamen normal yani. Biraz yağlısın diyenleri boşver, zaten erkeğin göbek kısmı biraz yağlı oluyor. %99.9 böyledir düzenli spor yapılmadığı zaman. Kötü değilsin özetle. Spor salonundan çıkmayan %000.1 kitlenin sana "yağlısın" söylemini boşver, genele bak.
Anladım teşekkürler.

Son düzenleme:

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
15 yaşındayım bir kaç ay sonra 16ya gireceğim. Boyum 176 kilom da 76. En son Kasımda tartıldım belki almışımdır. Fiziğim kötü mü? Yorumlar mısınız? kilo vermeli miyim?
Gülme emojisi atanlar komik bir durum yok.
yağ oranını düşürmen lazım bu da sporla ve sağlıklı beslenmeyle olur
ayrıca kilolu gözükmüyorsun ama tabi ki daha iyi bir görünüş için dediklerimi yapman lazım

yağ oranını düşürmen lazım bu da sporla ve sağlıklı beslenmeyle olur
ayrıca kilolu gözükmüyorsun ama tabi ki daha iyi bir görünüş için dediklerimi yapman lazım
Peki kilo vermem gerekir mi? Bir de bir kaç kişi yaşıma göre iri olduğumu söylüyor sizce öyle mi?

yenigeldim

80+ Silver
Kiloludan ziyade yağlısın. Kilonu sabit tutup ağırlık antremanları, kardiyo ve uygun bir diyetle kilonu koruyarak yağ yakmalısın.

Kiloludan ziyade yağlısın. Kilonu sabit tutup ağırlık antremanları, kardiyo ve uygun bir diyetle kilonu koruyarak yağ yakmalısın.
Çok mu kötü duruyorum ve ergenlikte olduğumdan yağlar azalbilir mi? Çünkü spor salonuna gidecek param yok. ancak evde yapabileceğim birşeyler varsa denerim.

yenigeldim

80+ Silver
Çok mu kötü duruyorum ve ergenlikte olduğumdan yağlar azalbilir mi? Çünkü spor salonuna gidecek param yok. ancak evde yapabileceğim birşeyler varsa denerim.
Spor salonuna gidemiyorsan bile dışarıda koşu evde şınav barfiks vs yapabilirsin. Ergenliğe yeni girdiğin için yağ yakımın da hızlı olur, hızlı kas eklersin.

Spor salonuna gidemiyorsan bile dışarıda koşu evde şınav barfiks vs yapabilirsin. Ergenliğe yeni girdiğin için yağ yakımın da hızlı olur, hızlı kas eklersin.
Peki kilomu nasıl sabit tutarım. Bu zamana kadar hep arttı. Mesela geçen yıl mayısta 68 kiloydum. Bunları yaparken kilom da sabitlenir mi?

yenigeldim

80+ Silver
Peki kilomu nasıl sabit tutarım. Bu zamana kadar hep arttı. Mesela geçen yıl mayısta 68 kiloydum. Bunları yaparken kilom da sabitlenir mi?
şuradan günlük kalori ihtiyacını buluyorsun. ona göre besleniyorsun. protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Peki kilo vermem gerekir mi? Bir de bir kaç kişi yaşıma göre iri olduğumu söylüyor sizce öyle mi?
kardeş dışarıdan kıyafetle falan kötü gözükücek gibi değil ama ilerlerse sıkıntı çekersin gücün yetiyorken başlayıp ufaktan yağı azaltman lazım iri görünmek kötü bir şey değil ama yağlı olmak kötü bir şey imkanın varsa spora başla

kardeş dışarıdan kıyafetle falan kötü gözükücek gibi değil ama ilerlerse sıkıntı çekersin gücün yetiyorken başlayıp ufaktan yağı azaltman lazım iri görünmek kötü bir şey değil ama yağlı olmak kötü bir şey imkanın varsa spora başla
Arkadaşlarım kiloma göre zayıf durduğumu söylüyorlar. Tek sıkıntı durmadan kilo alıyorum. Geçen yıl mayıstan bu yana 10 kilo aldım. Spora başlayacak imkanımda yok. evdede belli bi yere kadar.

şuradan günlük kalori ihtiyacını buluyorsun. ona göre besleniyorsun. protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur.
Anladım ama ben buna nasıl tamı tamına uyabilirim bilmiyorum. Öyle bi alışkanlığımda yok.

yenigeldim

80+ Silver
Arkadaşlarım kiloma göre zayıf durduğumu söylüyorlar. Tek sıkıntı durmadan kilo alıyorum. Geçen yıl mayıstan bu yana 10 kilo aldım. Spora başlayacak imkanımda yok. evdede belli bi yere kadar.

Anladım ama ben buna nasıl tamı tamına uyabilirim bilmiyorum. Öyle bi alışkanlığımda yok.
Kilon bel simidi olarak durursa kalıplı olamazsın tabii ki omuzun falan geniş durursa kalıplı durursun. Evde bir yere kadarsa da ne kadar oluyorsa o kadar çıkarmaya çalış. Sürekli abur cubur yiyorsan zaten kilo alırsın hareketsizsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,279
Üyeler
164,465
Son üye
1carina
Top Bottom