Neler Yeni

Kilolu mu görünüyorum?

Berke135

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berke
Discord
Rick.#0017
Yağ oranın biraz yüksek, kas kütlen düşük. Klasik insan vücudun var, spora gidip kas kütlesi eklersen iyi olur

Keyfen

80+ Bronze
dostum ben 116 kilo göbekli olarakta uzun süre yaşadım 80 kilo zayıf olarakta 90 kilo kaslı olarakta tek diyebileceğim kaslı canavar gibi bir vücudun yoksa hepsi çöp, ama gidipte tıfıl bişi kalacağına hafif göbek kalıplı durman daha iyi olucaktır

dostum ben 116 kilo göbekli olarakta uzun süre yaşadım 80 kilo zayıf olarakta 90 kilo kaslı olarakta tek diyebileceğim kaslı canavar gibi bir vücudun yoksa hepsi çöp, ama gidipte tıfıl bişi kalacağına hafif göbek kalıplı durman daha iyi olucaktır
Şu an çok mu kötü duruyorum ki? Dediklerinden pek bişey anlayamadım

Keyfen

80+ Bronze
Şu an çok mu kötü duruyorum ki? Dediklerinden pek bişey anlayamadım
dostum giyinmesini bilirsen kötü görüntü diye bir şey olmaz ama spor yapmayan herkes gibi sende plajda göbeğini avuşturucaksın onu yoketmen imkansız herkeste var, yada zargana olucaksın kemiklerin sayılcak ama öyle olmaktansa şuanki gibi kalıplı olman daha iyi

dostum giyinmesini bilirsen kötü görüntü diye bir şey olmaz ama spor yapmayan herkes gibi sende plajda göbeğini avuşturucaksın onu yoketmen imkansız herkeste var, yada zargana olucaksın kemiklerin sayılcak ama öyle olmaktansa şuanki gibi kalıplı olman daha iyi
Çok şükür öyle çok göbeğim yok. Kalıplısın cüsselisin diyorlar benim için zaten. Teşekkürler. O zaman zayıflamama gerek yok. Bir de evde bir kaç hareketle biraz kas kütlesi alsam yeter benim için herhalde.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Çok şükür öyle çok göbeğim yok. Kalıplısın cüsselisin diyorlar benim için zaten. Teşekkürler. O zaman zayıflamama gerek yok. Bir de evde bir kaç hareketle biraz kas kütlesi alsam yeter benim için herhalde.
Protein ve sebze ağırlıklı beslenip, abur cuburu azaltmalısın.
Her gün 30dk 1 saat arası kardiyo yapmalısın, çıkıp dışarı koşabilirsin.
İmkanın da varsa spor salonunda dengeli bir çalışmayla vücudunu toplayabilirsin.
Yaşın daha 15, dediklerimle devam edersen 18-20 de güzel bir vücut görürsün. Vücut erkeğin özgüvenidir.
Ama yapmazsan da 18-20 ne geldiğinde çok daha fazla eleştiri yersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom