Takıntılı67
80+
Spor yapmayan normal bir bireyin vücudu nasıl olması gerekiyorsa sizinkide öyle hocam
Anladım. teşekkrülerSpor yapmayan normal bir bireyin vücudu nasıl olması gerekiyorsa sizinkide öyle hocam
Anladım teşekkürlerHayır bence normalsin.
Spora gitmeden ekleyemez miyim?Yağ oranın biraz yüksek, kas kütlen düşük. Klasik insan vücudun var, spora gidip kas kütlesi eklersen iyi olur
Evde çalışarak ekleyebilirsin, yada calisthenics var araştırSpora gitmeden ekleyemez miyim?
anladım teşekkürlerHidro DinamikEvde çalışarak ekleyebilirsin, yada calisthenics var araştır
Şu an çok mu kötü duruyorum ki? Dediklerinden pek bişey anlayamadımdostum ben 116 kilo göbekli olarakta uzun süre yaşadım 80 kilo zayıf olarakta 90 kilo kaslı olarakta tek diyebileceğim kaslı canavar gibi bir vücudun yoksa hepsi çöp, ama gidipte tıfıl bişi kalacağına hafif göbek kalıplı durman daha iyi olucaktır
dostum giyinmesini bilirsen kötü görüntü diye bir şey olmaz ama spor yapmayan herkes gibi sende plajda göbeğini avuşturucaksın onu yoketmen imkansız herkeste var, yada zargana olucaksın kemiklerin sayılcak ama öyle olmaktansa şuanki gibi kalıplı olman daha iyiŞu an çok mu kötü duruyorum ki? Dediklerinden pek bişey anlayamadım
Çok şükür öyle çok göbeğim yok. Kalıplısın cüsselisin diyorlar benim için zaten. Teşekkürler. O zaman zayıflamama gerek yok. Bir de evde bir kaç hareketle biraz kas kütlesi alsam yeter benim için herhalde.dostum giyinmesini bilirsen kötü görüntü diye bir şey olmaz ama spor yapmayan herkes gibi sende plajda göbeğini avuşturucaksın onu yoketmen imkansız herkeste var, yada zargana olucaksın kemiklerin sayılcak ama öyle olmaktansa şuanki gibi kalıplı olman daha iyi
Protein ve sebze ağırlıklı beslenip, abur cuburu azaltmalısın.Çok şükür öyle çok göbeğim yok. Kalıplısın cüsselisin diyorlar benim için zaten. Teşekkürler. O zaman zayıflamama gerek yok. Bir de evde bir kaç hareketle biraz kas kütlesi alsam yeter benim için herhalde.