Neler Yeni

Kilolu mu görünüyorum?

Kilon bel simidi olarak durursa kalıplı olamazsın tabii ki omuzun falan geniş durursa kalıplı durursun. Evde bir yere kadarsa da ne kadar oluyorsa o kadar çıkarmaya çalış. Sürekli abur cubur yiyorsan zaten kilo alırsın hareketsizsen.
Abur cubur çok yemem. Şu an bel simidim yok gibi. Omuzlarımı da genişletsem güzel olur.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Arkadaşlarım kiloma göre zayıf durduğumu söylüyorlar. Tek sıkıntı durmadan kilo alıyorum. Geçen yıl mayıstan bu yana 10 kilo aldım. Spora başlayacak imkanımda yok. evdede belli bi yere kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım ama ben buna nasıl tamı tamına uyabilirim bilmiyorum. Öyle bi alışkanlığımda yok.
evde sporun bir faydası olacağını düşünmüyorum acayip disiplinli değilsen
düzenli yürüyüş yapabilirsin kalori yakmak için

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka sana net söylüyorum spor salonuna gitmeye başlarsan 2 seneye kalmadan fıstık gibi vücudun olur. Gögüs ve omzun fena değil. Genetik ve fizik açısından vasat değilsin.

evde sporun bir faydası olacağını düşünmüyorum acayip disiplinli değilsen
düzenli yürüyüş yapabilirsin kalori yakmak için
Değilim ama en azından uyabildiğim kadar uyarım.

yok kanka fiziğin iyi yağ da iyi ama sen kilo almaya devam ediyorum demişsin o zaman yağlı durabilirsin
Evet bende ondan korkuyorum

Kanka sana net söylüyorum spor salonuna gitmeye başlarsan 2 seneye kalmadan fıstık gibi vücudun olur. Gögüs ve omzun fena değil. Genetik ve fizik açısından vasat değilsin.
2 sene epey uzun. Bende genetik anlamda kötü olmadığımı düşünüyorum. 2 seneden kastınız nasıl bir vucut?

ömer 56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ömer faruk ellialtıoğlu
15 yaşındayım bir kaç ay sonra 16ya gireceğim. Boyum 176 kilom da 79-80. Fiziğim kötü mü? Yorumlar mısınız? kilo vermeli miyim?
Gülme emojisi atanlar komik bir durum yok.
kanka bende 15 e gırcem bende 174 um *** ben kılolyum senden daha ve 76 kiloyum fizigin ıyı sıkıntı yok ama bıraz spor dıyet olmasına gerek yok zaten ortaya cıkar bi 4 5 kilo versen karın kası ve gogus yaparsan mukemmel olur bence bende oyle yapacam

Existentia

80+ Silver
Hayır hocam dümdüz erkek vücudu bu

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
2 adet 5 kg dambıl ve direnç lastiği ile evde birçok hareketi yapabilirsin. Ben 20 kg verip kas kütlesi kazandım özellikle kol, omuz ve sırt kısmım çok iyi gelişti onun haricinde o kadar kilo verdiğim için göğüslerde küçüldü. Son olaraktan yapabilirsen bacak antrenmanlarını atlama onlarıda yap. Hareketler youtube da var ordan bakabilirsin. Önerebileceğim kanallar Ege Fitness ve Ağır Sağlam.

2 adet 5 kg dambıl ve direnç lastiği ile evde birçok hareketi yapabilirsin. Ben 20 kg verip kas kütlesi kazandım özellikle kol, omuz ve sırt kısmım çok iyi gelişti onun haricinde o kadar kilo verdiğim için göğüslerde küçüldü. Son olaraktan yapabilirsen bacak antrenmanlarını atlama onlarıda yap. Hareketler youtube da var ordan bakabilirsin. Önerebileceğim kanallar Ege Fitness ve Ağır Sağlam.
Peki yapmasam olur mu? Hata mı yapmış olurum

kanka bende 15 e gırcem bende 174 um *** ben kılolyum senden daha ve 76 kiloyum fizigin ıyı sıkıntı yok ama bıraz spor dıyet olmasına gerek yok zaten ortaya cıkar bi 4 5 kilo versen karın kası ve gogus yaparsan mukemmel olur bence bende oyle yapacam
Vermeme gerek var mı? Bende yaza kadar aynı sabit ondan sonra spor yapmayı düşünüyorum.

Hayır hocam dümdüz erkek vücudu bu
Teşekkürler.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
şu yaşlarda fiziği kafaya takamyın istediğinizi yiyin için ama abartmayın liseyi bitirince bi salona yazılıp düzene sokmaya başlarısn vücüdü

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Buğra
Top Bottom