Neler Yeni

Kilolu mu görünüyorum?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı

Deepnise

80+
1.70 boy
Kilo 59

Streng biraz eksik ama Dextery statını fullemiş gibiyim. Çok hafif, çok hızlı hissediyorum kendimi. 87 kilo halimden kurtulduğuma memnunum

Kanka kilolu değilsin ama bence fitnesa gidip ağırlık antremanı yaparsan çok iyi görünürsün çünkü memen hafiften dışarı çıkmış.
evet fakat fitnesa gidecek param yok. şu anlık böyle dursam çokta kötü değilim ama kilo alıyorum durmadan ve böyle giderse kilolu olucam diye korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.70 boy
Kilo 59

Streng biraz eksik ama Dextery statını fullemiş gibiyim. Çok hafif, çok hızlı hissediyorum kendimi. 87 kilo halimden kurtulduğuma memnunum
peki ben nasılım çok mu kötüyüm?

Keyfen

80+ Bronze
Çok şükür öyle çok göbeğim yok. Kalıplısın cüsselisin diyorlar benim için zaten. Teşekkürler. O zaman zayıflamama gerek yok. Bir de evde bir kaç hareketle biraz kas kütlesi alsam yeter benim için herhalde.
evde yapacağın şeyler seni disiplinli yapmaz ve düzen kuramazsın. yapıcaksan en azından haftada 3 gün kendine ayır 2 saat civarı gider kol omuz çalışır vücudunu şekillendirirsin. İlerleyen süreçte zaten sen kendin gitmek isticeksin çünkü Olympus tanrısı gibi oluyorsun zamanla

Deepnise

80+
Ortalama, normal insan bedenine sahipsin. Şimdi olduğun durum tamamen normal yani. Biraz yağlısın diyenleri boşver, zaten erkeğin göbek kısmı biraz yağlı oluyor. %99.9 böyledir düzenli spor yapılmadığı zaman. Kötü değilsin özetle. Spor salonundan çıkmayan %000.1 kitlenin sana "yağlısın" söylemini boşver, genele bak.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
evet fakat fitnesa gidecek param yok. şu anlık böyle dursam çokta kötü değilim ama kilo alıyorum durmadan ve böyle giderse kilolu olucam diye korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka ozaman ege fitnes antremanlarını yap işe yarıyor. Ben yaptım

mustafacn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Can T
kilon normal yağlardan şikayetçi isen abur cuburu şekeri yağı azalt güzel beslen spor yapmasan bile yağlar gider

Top Bottom